727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
推 根本就係想迫到示威者用暴力之後大大力指責出司有名咁拉人 將暴力責任推卸落我地度
727一定要強調警黑勾等政府聲譽一沉不起
認真問
究竟而家11點定3點...?
因為就連我支持遊行既都未知時間...

一啲十五十六既更加唔知...
跪求文宣圖share
星期三啦
抖夠好推返正經post
推,今次唔可以勇武,只可以還手
我有suggest過
主動出擊已知涉事嘅同鄉會 拳館 鄉黑地頭等
抹黑其實唔係太驚
黑社會打香港人
警察唔理
香港人入去攞返公道同保護自己人
呢個narrative絕對合理
明白你嘅顧慮
我亦唔希望會演變成咁
但係touchwood會到如斯田地
好需要巴打你地最好就攪好文宣
至低限度同和理非嘅咁多位講話唔好割
我知我地好任性
但係我知道我地都係一班殊途而同歸嘅香港人
其實點解一定要入村
首先果度既環境大家都唔熟,好易中伏
果度唔係商場,係人地地頭,你真係當黑社會流既咩
第二,入村既話,和理非真係幫唔到拖
唔係割唔割蓆既問題,係能力問題
你係市區大街人地仲可以幫手傳下物資,阻下d警犬
但係村民凶狠過警犬10倍,唔通你真係叫d銀髮、小妹妹、社工姐姐入去幫拖?幫唔到之餘,分分鐘要前線救番佢地,而前線都自身難保既時候,唔敢想像幫黑社會會對d老弱婦孺做咩

一句燒唔燒村,割唔割蓆,其實係簡化左個問題
一切都係一個策略問題,重點係個策略work唔work
當然你地有信心搞得掂既,冇人會阻
但真係唔好低估入村既兇險程度
適當嘅時候用適當嘅方法
因為你燒村等於無差別攻擊
你分到邊個係黑社會?
同以前可以相提並論?
而家政府仆街係因為佢聯同黑社會
無差別攻擊市民
如果我哋咁做 只會令成個運動變得唔正當
因為你唔係針對政府 而係攻擊普通市民

認同
只係希望無論任何人擔心又好 驚有後果 民意變都好
講低意見就算
唔好阻人同破壞各自爬山呢樣野
你要明我地好辛苦先由14年走到而家可以團結到一齊用唔同手法做野
唔想倒退返
支持唔主動出手,但如果被打一定要還手。白衫人星期六一定一定會搞事。各位小心。
今次手足一定要齊上齊落
唔可以落單
唉屌你咪以為自己好醒啦
淨係識copy and paste
你估家下唔知咩屌
幾位和理非巴打言之有物
你就係到懶醒咁 托柒咩

Work唔work依家知㗎咩
下期六合彩開咩呀?
屌你老母問你割唔割又咁撚多嘢講
一早就話和理非唔好跟住勇武嘅進一步行動㗎啦
Mon po又跟足啲
唉屌你行開啦
咪就係為左幫元朗手足,話俾政府聽唔怕你警黑。再要拉多d元朗市民團結反黑。
唔洗太執著係團結上
一去到香港前途問題一定會分裂
其實即係先禮後兵,今次和理非遊行,即係警告左佢哋,如果之後再白衫人岀來打人,我們就名正言順攪番佢哋。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞