727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
Push
你只係要知道 如果你搞黑社會 黑社會出黎斬你 而警察係唔會幫你 咁已經死得。仲未計可能掉轉警察會打埋你
個日真係同班白衫越大差別,越可以拉攏中間派,令到政府對我地既暴力譴責站唔住腳
所以個係遊行完好走,唔好俾機會有衝突發生
和理非表示會出黎,我冇嘢講。

[勁近影到,一定要推] 721上環天橋上無預警下向人群開槍
https://lih.kg/aaBpntU
推, 手足安全至上, 唔好比人有籍口話保衞家園
唔好自亂陣腳,老黑都係收錢做野,冇人俾錢冇人入村,出黎搞你都嘥鳩氣,當然一定要保護自己

不要力敵,要智取

727見
即係你覺得應該full gear主動出擊?
係咪直接講囉
知道自己想達至咩目的就得
次次行動都有唔同人有唔同諗法架啦
冇大台落到場根本冇人控制到
7.1衝立會之前都唔係全部人贊成
總之不割席不分化

定係你直頭唔想出都冇問題
冇必要分化自己人
做比政府睇 做比國際睇 做比藍絲睇
push
push
我都覺得係,底線逐步推低,逐步壓迫敵人,冒進好危險
信任兄弟爬山嘅力量,亦請信任和理非嘅道德力量
今次好明顯唔係力量之戰,而係道德之戰

所以今次,請前線手足俾後排兄弟上前啦,有事時再互相保護
如此一來才是完美結合
乜都無講過
勇武迫唔嚟
你地鍾意點就點啦
大隊一定要和理非,但衝左入去的希望唔好去咁盡
我剩係知道,以後勇武義士夜晚返歸都會有危險姐
到底光環地自己友安全重要
唔好話自己友,住元朗既後生仔點?你如果想話和理非行完夜晚到勇武玩,咁我真係想屌你老母,你知唔知夜晚既元朗危險十倍?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞