727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
元朗必定只可和平遊行. 反黑抗暴. 這次行動要被任何一次也要和平. 連警察也不能衝. 現在這事國際關注, 邊個出手邊個輸.

727 是關鍵, 請大家不要各自爬山. 如果未有共識, 我寧願延遲行動, 先重回紅土, 或發起反黑尖沙嘴大遊行.
Agree!
PUSH
請大家一定要記得!!!!
1。全面撤回逃犯條例
2。撤銷暴動定性
3。釋放被捕義士並承諾永不追究
4。全面實行雙普選
5。成立獨立調查委員會追究黑警責任+徹查官警黑勾結元朗站暴打站內市民
6 。721上環對示威者開36槍 義士被狗開槍擊中

光復香港 時代革命
光復元朗要解決民鬥民,唔駛畀條命老黑嘅方法,就係圍18鄉委會
https://lih.kg/1357545

各位勇武手足睇到呢個post, 放低你嘅負評之前麻煩聽一聽我講

我唔係要叫大家割你席,又唔係要人拉走你
你要燒村 臭彈 m巾 cut水電 我管你唔到;
但唔好忘記,我一定唔係企你對面,因為我地係企你後面,我地係隊友啊屌你!!!!!

唔畀個目標和理非集結,係唔係想跑出條街之後見到全部遊行完散兵遊勇望住你食花生,定係想全部係村口對面集結等你地有事可以八方支援?邊樣好啲大家識諗

讀宣言,重申五大訴求呢啲都係係鄉委會門口先適合做嘅野,就算話18鄉無心參戰,都係一個機會去突顯鄉黑官警勾結,唔通係南邊圍村村口讀宣言咩9唔搭8之餘都唔會安全完成啦

何況地理上18鄉委會就係正南邊圍出面,記者要睇住兩邊都無咁難
仲有講咗18鄉委會真係長期無人,形式上意義重要過實際意義,和理優接受到之餘有好大noise,一個實際上唔算戰略位置但對我地發聲(反官鄉黑警勾結,五大訴求)就係非常重要嘅戰略地點,變相差佬無咁大壓力清場

18鄉委會位置佔盡地利,除咗係正南邊圍村外,仲可以保住個西鐵站呢個極重要嘅戰略交通點,同埋所有出入市區嘅元朗巴士大路口,更加係元朗大馬路入口位
完全係自製地標+暸望台+物流線+陣地戰,到時預計九成都係區外人,係元朗打遊擊對我地極不利,唔搵個地方集合啲和理非想搭車走隨時渣都無,勇武到時又入哂村(我當你真係攻到入去而差佬又唔做野)
而差佬就算清場都話走就走唔會發生個啲情況,更加唔會畀防暴分而治之,將大家割裂成幾群小眾然後圍堵,18鄉委會個邊比起近乎旺角啲元朗嘅橫行窄巷更加有優勢
空曠對群眾聚集都比較有利,目視資訊比較流通,根本對勇武同和理嚟講都係雙贏局面
可唔可以畀個機會大家繼續兄弟爬山
而家政府同黑警都處於人道危機當中,我地要既係踩多佢地一腳而唔係比藉口佢反咬我地!

求下各位勇武今次忍住啖氣,真係真係大局為重唔好主動出手,成個運動真係可以收皮架
Turn 727 to an ugly mess,
no one shows up on 728 ....
對唔對得住比槍打班手足呀?
但而家係因為轉緊風向唔入村搞,會係遊行,所以先多返和理非想黎,如果真係又轉風向話要開拖,咁一定又會多好多人縮唔黎
但大家一直都話人多先會最安全,少左一大堆和理非就會同句野背道而馳,就算當日好多和理非黎,如果係因為主動挑釁而開拖佢地都好可能會走,好難避免,咁同樣勇武手足都會因為少人而更危險

727元朗爭取民意,然後推動罷工
https://lih.kg/1358792
同意,身為元朗人,真係想斬柒佢地,佢地十條人命都唔夠死,此仇不共戴天
但如果無九成半把握,真係唔好,為咗勇武好咋
佢地掉你入村,溶咗你都唔撚知
push
最重要係無可能打得晒咁多村或令佢除根,有時心理陰影比真係泵尻佢效果仲大(同埋到時你未必搵到j真係要泵嘅人),只要人多曬馬,或者圍村兇尻佢哋(唔一定入村),俾佢哋一個訊息唔好再亂尻嚟!
都係果句,佢哋有田有地無得走,都怕人玩尻佢(相信已經好多人做緊嘢)。
成個post好似得你一個諗住跪低任打
加油呀巴打
我哋不割蓆、不篤灰、不分化
要記住!
發叔系港英鄉紳係朋友!
何妖系土共流氓先係敵人!
結論係不要光復,要反黑!!!
認同
人地打就話還拖啫
你又唔知邊間屋嘅人721有出手
做埋啲無差別攻擊咪就我地變左做恐怖份子囉

(超級Backup台)(721)上環+元朗
https://lih.kg/1351576
【元朗黑夜】目前最完整時序,出現「神秘一小時」!
https://lih.kg/1356535

警黑合作,香港政權真面目。

光復香港,時代革命!

—————————————— 八大訴求 ——————————————
一、徹底撤回修例
二、收回暴動定義
三、撤銷對今為所有反送中抗爭者控罪
四、徹底追究警隊濫權情況
五、以行政命令解散立法會,立即實行雙真普選
六、要求永不落實「社會信用評分系統」
七、要求移除全港「多功能智慧燈柱」
八、追究元朗鄉黑暴徒及警察失蹤
邊個手足俾人打
我第一個開無雙
推!!
同埋麻煩有力既保護所有遊行朋友
佢衝我地先就叫自衛,自衛打人無罪架!帶齊裝備保護自己!
佢講和理非係大方向,唔可以主動入村/拆野,但比人打既時候都唔係打不還手,罵不還手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞