727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
你覺得衝擊條村同開拖冇分別
遊入村?
正皮返
樓主講得好呀
一於用道德高地感化黑社會
大愛包容元朗鄉紳
推上頭板
同樣道理,怕唔怕有人插贓嫁禍
Pls出黎,理性分析,等對方出手再還擊可以做到後發制人,扎堆推進絕對好過亂戰,有人跑得快有人跑得慢,邊個衝先邊個蝕底,可以用對付黑警ge方法對付班恐怖份子。
727同721唔同
727搞反黑遊行, 班黑社會仲敢出黎大馬路晒冷, 即係元朗真係黑社會管
呢樣嘢就算係事實, 差佬同地方大佬, 都唔會畫出腸
呢個係權力關係問題, 畫出腸會倒自己米, 721肯撚定係搞大左, 佢地都要搵人清算, 727唔去村就唔會有事
都仲未提, 嗰日遊行正路都幾萬人, 你邊次見到遊行期間佢地會出黎, 出親黎都係人少嘅時候, 你估黑社會就唔驚畀人圍咩
思想上係要有防備, 但總之唔好起晒鋼
727唔係入去打仗, 係去傳教

我唔知你住左幾耐, 我就成世人都住係屯元天, 我唔會講我清楚過你, 但我自己知自己唔係街外人
好大分別喎
換個講法,可以叫班友恐怖份子
「高質再開」其實好多人唔係港豬咁簡單 入黎睇下咩叫港犬
https://lih.kg/1356237

入黎睇下極權下既精神病
香港好多人係咁
和理非對住傳媒,黑警就有用
你想像係isis面前舉高手之後話強烈譴責暴力
人地只會當你戇鳩,當你戰靶咁開槍
係班白衫面前講和理非?
我敢講,前線既手足到時一定會俾打豬頭丙
咁我地和理非?
Pish
好多聲稱要和理非嘅人同時宣稱打必還手,其實你地覺唔覺得自相矛盾?喺元朗居民眼中,只要一有任何衝突,呢啲都為之搞事,佢地一樣都會覺得眼冤。唔好再喺度自欺欺人話要和理非,你同我搣咗個「非」字先再講嘢。

另外,我由此至終都覺得「燒村」呢個係偽命題,因為到時根本就唔會有時間同空間去做到呢啲嘢,我唔知咁多人為咗呢樣嘢討論咁耐係為咗啲咩。
你追我故
對手打埋黎再還擊最後都會比人話群毆
✓以武制暴 ×以暴易暴
細良提醒: 去元朗係反黑。不是光復!!
https://lih.kg/1356278

7·27 循呢個方向加 5大訴求啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞