727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
push
上次狗仔有藉口唔理,今次佢作另一個
你吹?

到呢刻仲信狗?又係更多人醒覺?
不如信共產黨好唔好?
一定唔可以主動出手,等對家出手先就齊齊大大聲叫「呢度有人使用暴力,有當無警察嚟做嘢?」
一嚟可以逼差佬出手對付白衫,二嚟差佬唔出手我地更加大條道理自衛捉人,再綁起佢係記者面前交俾差佬,鏡頭影住到時完全無位入我地,仲可以顯得差佬幾咁廢同埋有心包庇

勇武都要理性勇武,二百萬人出嚟咁多銀髮族出嚟,就係因為佢地相信大家都係針對政府,唔係為打而打
點解好文成日冇人推
拉攏鄉申呀

最大機會呢鋪!
唔好低估前線手足既創意啦
要搞鳩佢地大家一定各自各有唔同既方法去實現
就算去到最輕微用噴漆寫字屌鳩佢地都已經可以令佢地好冇面
而家問題係成堆潔癖撚出曬黎
村唔入得 比人屌都只可以等對方郁手
最後只會變成一單隔空互屌既鬧劇
「佢地先搞事嘅當然要還拖」
而家仲未比佢搞夠?
黎緊如果多人唔通佢地真係衝入黎同你隻揪咩
你今次一D威嚇性都冇
到你散左下次屯元天既手足遊行完返去人少少咪又再搞過囉
最撚ON9係句 你主動挑釁佢地名正言順
就係因為佢地挑釁先有呢次既光復行動
然後出面成班人吹到話要終極和理非?
人唔笑黑警都吠啦
我唔會逼大家一齊勇武
但唔好每次都未做先屌先制止勇武手兄既行動
要勇武既時候就推我地出黎
到和理非回合就屌我地唔好亂搞事
屌都差唔多兩個月 前線既手足識點諗啦
早幾日未出事之前先笑完 元朗鄉下地方有咩好遊行
結果真係要黎
推 千祈咪燒村呀各位大大
為避免祠堂被拆,請元朗南邊圍村村長盡快在本週六之前出來面對公眾解釋,並須做到以下幾點:

1) 向公眾交待7月21日當晚數百持棍白衣暴徒在你們祠堂聚集及開會之詳細經過;是否有持棍的白衣暴徒未經同意強行進入你們祠堂?如有的話村長你必須盡快報案及發出聲明,與白衣暴徒劃清界線,以示無辜;否則,南邊圍村祠堂將被公眾認定為元朗黑社會總部。

2)檢查村內各處有冇私藏武器,將所有搜出的武器放在村口予公眾檢視,以示遵從和平。

3)如有任何村民參與7月21日當晚的恐怖襲擊活動,督促他們盡快自首,及向受傷者道歉賠償。

4)保證以後不會窩藏或容許任何黑社會份子進入南邊圍村範圍內活動。

請南邊圍村村長盡快作出以上各點,這是最後機會;否則,現在全港群情洶湧,後果你要完全負責!
行開啦p牌仔
睇左內容先啦屌
乜撚野叫唯一一次不能各自爬山?
咁有左一次係咪第二次又可以用依個理由?
希望巴打你唔好比人打死啦
和理優 唔開拖
光復香港 時代革命
勇武角色係民間自衛隊 保護和理非保護市民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞