727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
同意
好緊要
Push

唔入村?
大家要和理非

等班狗白企冇得咬人
講真 唔好同圍頭佬鬥
我覺得應該交俾現場決定 會最好
到時咩形勢而家無從得知
推返上去
攻入立法會
你地中計喇 攻入立法會會令民意逆轉係警察空城計 唔好中計!
攻左啦 中左咩計呀依家

掟磚
你地中計喇 掟磚會比口實警察升級武力 唔好中計!
6月7月 特別係721咩都掟哂啦 開左真槍未?

光復元朗
你地中計喇 共產黨最叻民眾鬥民眾 我地對準政權 唔好中計!
警察已經出現疲態 黑社會係政府第二道防線
呢關都過唔到點推翻不義政權?

包圍中聯辦
你地中計喇 塗鴉國旗會激嬲共產黨令佢地有藉口打你地 咁共產黨就最高興喇
你地反共仲驚激嬲共產黨?
仲有共產黨到底係嬲定高興呀 好亂呀

佔路
你地中計喇
起路障
你地中計喇
搞升旗
你地中計喇
爆玻璃
你地中計喇
做盾
你地中計喇
掟野
你地中計喇
轉自tg
Of the whole movement
攻入立法會
你地中計喇 攻入立法會會令民意逆轉係警察空城計 唔好中計!
攻左啦 中左咩計呀依家

掟磚
你地中計喇 掟磚會比口實警察升級武力 唔好中計!
6月7月 特別係721咩都掟哂啦 開左真槍未?

光復元朗
你地中計喇 共產黨最叻民眾鬥民眾 我地對準政權 唔好中計!
警察已經出現疲態 黑社會係政府第二道防線
呢關都過唔到點推翻不義政權?

包圍中聯辦
你地中計喇 塗鴉國旗會激嬲共產黨令佢地有藉口打你地 咁共產黨就最高興喇
你地反共仲驚激嬲共產黨?
仲有共產黨到底係嬲定高興呀 好亂呀

佔路
你地中計喇
起路障
你地中計喇
搞升旗
你地中計喇
爆玻璃
你地中計喇
做盾
你地中計喇
掟野
你地中計喇
轉自tg
726 機場(和理非)
727 元朗 (反黑)
728 上環 (和理非 追究亂開槍責任)
84 將軍澳+港島西 (和理非)

每天 不合作運動
岩呀!
成萬人行入元朗比人斬
諗起都壯觀
同意
當然對得住,而家係元朗咁危險但和理非都敢於入去送頭。勇武嘅兄弟係咪要尊重下佢地意志,企返喺佢地後面支持同保護佢地呢?
巴打岀入元朗小心 怕害蟲既隨身帶枝殺蟲水傍身。必要時噴9佢。保護身邊朋友免受害蟲襲擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞