727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
香港人說到底道德高地比人命更重要
兄弟們各自爬山啦,冇大台
事到如今,都冇咩好講
如果係為場運動,勇武當日唔可以衝,除非佢哋主動啦!
還拖係MUST
但是只限保護自己保護市民
好明顯而家好大部分原居民和村民都不恥721警方和鄉黑的無差別打人。
多一個朋友好過多一個敵人!
之前個post問燒唔燒村 三萬正皮咁濟
依家話入去和理非 即係點呀 人格分裂呀
726 機場(和理非)
727 元朗 (反黑)
728 上環 (和理非 追究亂開槍責任)
84 將軍澳+港島西 (和理非)

每天 不合作運動
push
p牌
冇錯,唔好衝
搞佢色情十街ok?
牛屎佬唔會出來 咁多中外記者影住 唔會有人出來
當然 有人主動出來再反擊 都係正常

對準返警黑勾結為中心,圍警署又好點好,搞都唔係搞人地條村啦
大家時刻記住要對準政權!

三毛五毛叫人搞個啲就收皮啦
真心個啲你搞人條村冇用。如果話咩反黑個啲,反黑唔係你遊行勇武就做到既野,人地有哂商業活動,警察都隻眼開隻眼閉。我地要反既就係隻眼開隻眼閉,甚至勾結佢地既政權!
因為黑社會,連政府部門、消防出面都支持我地,教我地點樣用佢地服務,
你一燒村,就會連累佢地做埋幫兇,第日仲邊個支持我地
你地負評我都好,我都想求吓大家唔好再被憤怒蒙蔽
一定要武勇,一定要齊裝備

不過只係和平遊行既護衛隊
被襲擊就還拖,不主攻不深追
主張唔主動開拖
但對方一出手
和理非都要變勇武
啱呀,新城市圍返黑警嚟打嗰班都係暴徒
我地和理非示威者比佢地搞到無咗光環
應該人地暴力,我地和平被打
打不還手,鬧不還口
咁樣就突顯到我地同黑警嘅分別,咩道理都起哂我地呢邊
唔好帶架生,
個日查袋一定查到仆街,
帶刀同帶頭盔口罩係兩回事

其實依家都係講緊對方打人 唔會捱打
但劍盾當中劍既攻擊對象要定得好,燒村係會殺到好多無辜既人
照現在情況發展,繼續普普通通和平示威,政府就自然出錯,個雪球仲要越滾越大,就快爆煲一樣。現在仲要淪落到搵流氓惡棍管治,制造白色恐怖,我覺得民意已經站係我哋果邊,我哋只需要諗怎樣保留和鞏固民氣就已經足夠。
真係人多又夠做嘅why not
我講嘅係關事嘅牛屎仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞