727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
727要和理非
唔可以俾藉口原居民我地入去搞亂
只需要俾大家知我地睇到721嘅事唔會驚
但唔會以暴易暴
再諗727後可以點做
真係唔好入村唔好搞祠堂
你班和理非割撚哂
仲要叫人自己做
我覺得至少唔好攪到無辜市民
[超詳盡整合] 721一覽,多圖多片,大家請入
https://lih.kg/1357751
唔係民意逆唔逆轉,
個遊行的目的係同和理非講出黎遊行唔使驚,
你去挑機一個唔覺意和理非做左肉盾你安樂咩?
要和理非唔做肉盾就只可以個遊行解散之後做,
到時得一千幾百人又入夜你覺得仲可以做啲咩?
人地話黑衫暴徒,你就做埋提供證據
注意呀 有班仆街想送兄弟頭呀 各位明察燒村拆祠呀
一定要舉主反黑,黑警合作去遊行!
推,一定要去,一定唔可以驚,一定要和理非。
不入村不搞祠堂不主動攻擊。
但和理非唔代表俾人打要唔還手唔擋唔避,保護身邊的人。
絕對唔會發生啦
上次收撚咗錢先至做嘢
呢次你覺得重會有得收咩
上次柒哂唔問班撚樣收返轉頭已經偷笑喇
push
你咪傻, 你搞反黑大遊行, 唔去鄉村範圍
727遊行期間九成唔會有衝突, 就算有, 班差佬保你都黎唔切
你唔係以為黑幫會係大馬路晒馬下嘛
佢地出黎死硬, 唔係指會畀遊行人士打死
而係畀佢地啲鄉紳大佬處決
嗰日佢地出大馬路搞事, 即係落鳩班鄉紳大佬面, 或者係有人想落班鄉紳大佬面
同意 要對準警黑勾結
元朗係要去
不過真係要以和理非既態度
講真 一定要智取 唔可以招人口實
同埋硬碰硬我地啲義士會有死傷
佢地爛命一條有乜所謂
但係我地勇武已經少
唔可以再犠牲
咁你應該對準政府建築物及西環!

yoho town好多鄉黑有屋,照你們概念,多白衫就搞得,其餘人住佢附近抵死,理智下啦!
727入元朗,唔係亂咁衝,係要顯示我哋有能力保護自己友要強調民間自衞隊可以保護市民
唔聽人意見係林鄭行錯咁多步棋重大原因
希望十家接納吓同路人意見
討論而唔係一下唔啱聽就話唔參與
大家都係為件事好
我對於呢個post有過千個正評覺得好心寒
到今時今日和理非都要出嚟揸旗話事
我唔係主張無差別攻擊,但至少名單上嘅鄉黑一定要去!齋行行行鳩完有乜撚野用!人地會怕你入嚟佔佢條大馬路一日?
如果依幾日重係充斥住呢啲濕鳩post,我真係唔會去
當有一大班人和理非遊行,勇武嘅人係比例上已經分薄到好小,隨時周邊都搵唔到10個係勇武
咁樣嘅環境有起衝突上嚟就會好危險
危險係危險在勇武唔會見死不夠,人數比例上唔夠打都要最後走捱打,最後嘅環境我唔敢想像
因為班鄉黑唔同黑警,佢唔會理喺中間嘅議員,記者,銀髮族
如果大家唔係本住隨時會開拖嘅心態去,咁樣會累死哂以上講嘅人,和理非夜晚返歸就繼續洗版
屌,帶住全家陪你放火?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞