727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
推!
勇武派既各位,絕大部份和理非同你地一樣,都想班鄉黑永不超生。但係727呢個場合真係唔適合入村燒祠堂。我地要既係擴大自己本身道德上既優勢,而唔係用不道德既方式對待不道德既人。所有香港市民同國際社會都睇住我地,共狗更加係蓄勢待發想收拾我地,唔可以比佢地有藉口!

希望勇武今次做返呢個場合應該同可以做既事,延續呢場運動
一齊睇下當中既理據先。 如果真係衝就好可能救左e個 就輸既政府,我本來係一個連去元朗遊行都唔贊成既人,但大家兄弟齊上齊落,有一個共識,我點都會支持
我都好想用力量完全ko晒個垃圾政府,林鄭,d狗,同鄉黑,但我地真係冇e個能力。同我地真係用武力殺晒佢地,我地就會變成同佢地冇分別既人。 當然勇武係某d時間係必須,如果冇武力,612,就唔會可以阻到政府,7.1就唔會成功,我地要互相 配合先可以打贏今次既仗。

屌 6000幾正皮
你地鍾意啦連登仔
總之我一定唔會割勇武蔗
佢地決定
同意
真心
唔!好!搞!祠!堂!

唔好俾仆街政府得逞令我地運動失焦,我地一定要對准政權!
Pushhhhh
你自己一個入我唔反對架
請勿尻衝
咁入去前先送你入青山
最多唔主動
但如果白衫出手先就一定唔會企定定俾佢地打完就算
其實係咪應該要帶頭響元朗消費。
同意
但估計唔會搵到作案人

估計最多都係互吊 挑釁多

沖入村基本上不可能,都分唔到村民租客

玩火 我覺得都係9up多
得啦得啦 和理非咁鍾意做大台自己做撚飽佢
唔撚使次次咁勇武ga
你衝一次,元朗人要幫你死十次呀,佢地出嚟行分分鐘俾人點撚咗相,要還你老母ga
到時冚家產邊撚個賠呀?
而家係講緊黑社會同南亞仔加黑鬼呀
佢地攞刀劈撚死你地都唔怕ga
你地入撚完個祠堂,祖先顯靈溶咗你都仲得
點解個邏輯係和理非一次就等於同勇武割蓆?
你地撚知對家幾多人呀?
知唔知元朗幾多條村呀?知唔知元朗幾大呀
所以P牌講野就唔啱?
18鄉委會係正南邊圍村口對面馬路,絕對唔係叫人走

光復元朗要解決民鬥民,唔駛畀條命老黑嘅方法,就係圍18鄉委會
https://lih.kg/1357545
想問下Syria, Tibet ,新疆同北韓人道危機夠唔夠大
聯合國出左維和部隊救人未,佢地既海外口頭支持解放左新疆集中營未?

重點想講呢個運動如果係聽曬和理非講,乜行動都唔做得根本唔會翻起巨浪,而又比僅存既香港人一線生機

面對絕對暴力唔係用把口同愛與和平感化到

同埋最重要一點,唔該大家搞清楚和平既定義
和平係有力量而選擇用非暴力既手段去解決問題,無力者高呼和平只係弱者求饒
沉撚左 再推大力啲!
個矛頭係要對準黑警

我地一放火燒村主動搞事

係一撚定 一撚定會冇曬支持

燒人屋企拆祠堂同去立法會中聯辦完全唔同

唔好因爲一事意氣誤左大事 浪費過往嘅努力
連登仔真係3分鐘熱度,一時話要以武制暴,一時就要和理非
勇武唔好一味得個勇字啦 你前線做乜我都撐 但睇時機先黎勇好冇 有時真係令後面擔心 做完野 應走又死都唔走 到俾班仆街狗圍住哂冇路走先話走

今次呢班唔係講笑 你勇時佢更加勇過你 人地有刀有真炮 仲有狗庇護
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞