727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
就算和理非都要齊裝,佢地主動出擊我地就還拖,但係我地唔可以主動出手
認同,今次不能各自各做
一定要一齊黎一齊走
一定要各自爬山呀!!

和理優 入去睇下 或者係其中一個保護勇武嘅方法!!

光復元朗要解決民鬥民,唔駛畀條命老黑嘅方法,就係圍18鄉委會
https://lih.kg/1357545
反黑!反警黑合作!
今次主題係反黑,應該主要係麻雀館,娛樂場所
認同收割左光環先
利申:最近出街食飯都聽到班阿公阿婆對警察和個班白衫好反感 (電視係咁loop元朗襲擊段片)
Pish
Push
好重要 推
我唔係同你講犯法, 係同你講文宣啊巴打
你圍立法會, 圍政總, 報紙會出到「反暴政, 圍XX」
你圍村, 連蘋果都出唔到反暴政

Anyway, 實有盲炳727想去搞村, 嗰日記得拉得一個得一個

到高過地鐵 posts l

Push
認同!和平收割光環!

#撤回逃犯條例
#撤回暴動定性
#撤銷所有抗爭者控罪
#追究警隊濫暴+警黑勾結
#立即實行雙真普選
對市民和平對政府勇武好難理解咩
我係和理非,之前次次發夢都係後面傳物資

但今次元朗壇野我都買齊哂裝準備去元朗

唔係想去燒村撩人打交,係如果有人郁手足,我係會過去打9 佢,我諗我既睇法係同好多和理非一樣
push
拆祠堂同和理非間有好大空間
非常認同,727 我地入去唔係尋仇,我地係宣示如果有屯天元既手足出事我地絕對會企出黎,驅趕白色恐怖。

同埋而家元朗真係獨立左咩?本身都有好多手足住係入面,講到同成個元朗宣戰咁做乜?

鄉黑係帶恐怖主義令到幾個區提早收工,個個都擔心唔安全。我地係帶希望入去,香港人係香港無論邊一個區都唔應該覺得驚。

如果當日有人主動襲擊就更係反擊,呢個係理所當然,但記住我地係抗暴政既抗爭者,而家另一班黑社會。

希望各巴絲明白
跪求各位727要和理非
Push
727都和理優
當然俾人搞就另計啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞