[歷史台]日不落的傳奇,大英帝國的故事

1001 回覆
1487 Like 7 Dislike
Carthage
德魯伊係咪war3入面有得放回復藥膏同變隻熊打人個隻 原來源於此
德魯伊係咪war3入面有得放回復藥膏同變隻熊打人個隻 原來源於此

Malfurion Stromrage
屌你老尾 又好假肥仔又千尋白龍

Malfurion Stromrage

呢個福力安怒風黎喎
伊力單大佬
以前有一科係講英文既由來,Anglo Saxon German 係咁重覆。而家記番哂
LM
樓主英國人係混出黎
但點解英國人個樣特別樣衰
新post即刻lm
正!!!

NETFLIX 有個系列 係講英國D城堡,第一集講英格蘭歷史以來嘅門口,DOVER
不過,我淨係睇咗第一集,其餘未睇
大英帝國就係我祖國! I love UK.... God Save the Queen !
正!!!

NETFLIX 有個系列 係講英國D城堡,第一集講英格蘭歷史以來嘅門口,DOVER
不過,我淨係睇咗第一集,其餘未睇

上星期先係Dover 返嚟。
四十日去英格蘭
四十日去英格蘭

四十日去英格蘭
我想知樓主係咪諗住講英格蘭為主?蘇格蘭同愛爾蘭會講幾多到?
留名學野

主要都係啦,好難順住時間喺三個國家之間穿插,不過會盡量講多啲

主要都係啦,好難順住時間喺三個國家之間穿插,不過會盡量講多啲

你講會偏重威廉華萊士定係長腿愛德華就得
見到個個咁有料,都唔敢開post學人講史
流明

你講會偏重威廉華萊士定係長腿愛德華就得

講埋 蘇格蘭隊打常用嘅歌曲Loch Lommond 嘅背景唔該!

https://youtu.be/lofNXF-UMe0

https://youtu.be/rbb9aRSQpsY
http://archive.hkgolden.com/view.aspx?type=CA&message=5564016&highlight_id=0&page=1&authorOnly=False

分享好耐以前在高登寫既文章,講英國近世既氈酒社會,雖然而家未到光榮革命,但只係俾大家睇睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞