[必入] 喺香港生活如何提防警察

1001 回覆
5123 Like 94 Dislike
科學標準就唔可以係生活標準?你咩學歷?
咁做乜仲入黎係咁吠
扮唔care但又eq低嬲到仆街
走啦仲醜唔撚夠咩

同埋你訓撚醒未 2019仲黃乜撚野絲
恰鳩d老襯咪叻
搵到工未人妖?
做街坊Case多就知
召警到場,由其係法團野
最後九成和解唔到就帶曬返齊差館兇鳩兩邊

由其嘈開交,一下激動郁到手,有一邊話「你兇我我好驚」,已經夠做GBH
死全家啦屌你老母
無警察做做乞衣都唔得掂
人型垃圾
所以你班撚樣俾尿淋真係唔係冤枉架
以前有個ex一開始正正常常
後來先發現係個仆街 借錢唔還一見就要仆街
之後仲要偷食比我撞正
前排聽人講佢考左個PC仔以為自己好巴閉
果然好仔唔當差
咁係你個EX 仆街
隔住個mon 抆槍辣鳩我都唔撚驚啦傻閪
教你老母閪咩死黑警 你講到點有效率地投訴未呀
唔知頭唔知路 官都唔敢一口咬定疑犯有罪啦 屌你老母 老千?你話係就係?
無輪可以入屋執左?用下腦啦

BTW 岸?好心讀下書啦 毅進仔
你係咪讀科學架?其實科學冇「真理」呢個標準,你可以研究下科哲先。

同埋我唔知你咩叫廢話啦,不如你俾個定義先,廢事我get唔到d警犬級嘅邏輯
想問下小弟雖然未試過,但如果我同人撞左車咁報埋警
然後警察會唔會叫我地簽名私了果啲?
定係叫親簽名都一定唔可以簽為好?
細嘅唔使查, 大嘅查唔到,咁請你返嚟做乜嘢?
我知啦 咪幫政權維穩囉
大既邊單查唔到先, 細既理9你啦
你點都要私了, 一黎唔好理,影相留電話,拎卡片,可以既影埋身份証
你有車保, 其實佢間保險公司都會幫你CLAIM 架啦,

你所謂既簽唔簽咩係你撞到人果D姐, 就算你撞到人, 你有車CAM 影低架MA. 你怕咩.
但如果你真係身有屎, 想知撞到人,點甩身既,就應該就無法子架啦 ,坐硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞