[必入] 喺香港生活如何提防警察

1001 回覆
5123 Like 94 Dislike
lm
a留名
打去報樓下違例泊車,係泊到阻塞交通果隻,佢打返黎答我既語氣真係好似阻撚住佢唔願做咁
仲問返我轉頭需唔需要即時派員到現場處理
痴撚線
我朋友都係 你問我幫你問佢 屌你老母警察部
一句到尾樓主咪又係黑警
係咪比人革走咗啊

疑點歸於被告

一日個官未判,被補嘅人都係無辜

差佬冇權定你罪
巴打以前做邊team架?
我果個中學同學又係,話你無野點會搞你果d ,又講下d“做野手法”,聽完我就得啖笑
你條team
好撚明 我有個fd翻炒散 個蛇頭onon99 EQ好撚低 淨係係度J啲女員工 啲野就推曬俾我個fd做(仔)
之後我個fd講左句野串親佢 佢即刻要佢走
仲推左佢落樓梯 好彩我fd扶到個欄杆冇祿落街
我fd報警之後兩個警察黎 講左幾句就叫我fd簽名
又冇講清楚係啲咩我個fd就簽左 屌佢老母死黑警
樓主會唔會唔小心教精真正有反罪嘅人點易啲打甩條罪
香港黑警d醜惡講100個1001都唔會講得曬
黑警根本係香港最垃圾最無用最危害香港既職業
我自己都身受其害 雖然我自己都on9
網上交易比人呃 去報案 佢問我想點
我真係想問返佢 屌你老母 有人犯法呀仆街
你唔撚主動做野仲問我想點??
跟住d便裝仲撚醜惡 撚9我成個鐘先
又無理解能力 我重覆案情廿次都黎
佢都仲叫我重新再講過 屌你根本無心聽 問咩姐
去到錄口供 我望兩眼電話又話我唔尊重佢
屌你老母d證據係電話呀 撚樣 可惜我on9
咁大個仔第一次同警察接觸同我嘅認知
竟然有咁撚大嘅落差 嚇撚到我淆撚到仆街
個死人閪眼神同語氣搞到我好似犯咁
我wts罵人 又話要告我騷擾
屌你老母人地犯法你唔查 我屌兩句就想鋤9我
我哦撚左一下就睬佢都on9 道理係我個邊 告乜撚
最後想同大家講一句
係香港 賊仔都可能比黑警更加可信
唔係有咩大事 唔好靠差人 靠自己
如果真係講唔講都死果啲第日就上庭啦,有幾何會係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞