[必入] 喺香港生活如何提防警察

1001 回覆
5123 Like 94 Dislike
同班警犬講嚟都哂氣
班狗本身可能都無咁弱智,入去做之後全部變on9仔
都係嘅,份工根本唔洗用腦,聲大夾惡恰9小市民咪得囉
捉黑社會哂氣啦,之前黑社會大佬擺酒,仲有退休警隊高層去飲添
香港啲黑社會揚哂啦,報紙都成日賣,班警察做過乜?
之前個卧底入去幾年,咪去食女囉,食完啦,班黑社會全部告唔入
得罪講句
你當初入去咪又係為左份狗糧做狗
你撈得掂駛走?
算鳩數啦
以上你講既蛇王射歪求鳩其既事蹟
都幾肯定你做齊晒

依家學人出黎開個post屌下警犬搏乜?
挑,講點解唔撈仲好啦
開新po啦清
個班美國警察之後被告,無左份工,要賠償
原來你想要開槍然後失業?
有乜諗過點解依家啲人唔尊重你地呀?
因為係你地自己整臭個朵
成日好似怨婦咁哭哭啼啼話人唔尊重,仲想定乜悔警罪
男人老狗咁肉酸,你地不如索性剪撚咗條賓周佢做女人啦
我會當你地傷殘人士可憐下你地
唔係想搞鳩你
但想問下乜野係悔警罪?
應該叫 侮辱執法的公職人員罪
最想訂嘅係警犬囉
自己google啦,定依家警方已經用百度?
做左幾多年兵
岸鳩仔
教精你炸
人地黎得拉鳩你
俾你簽收係基本
你律師係度都係咁話
你唔簽差佬咪又係咁執
邊個話無輪一定唔執得
睇睇香港法例先啦柒頭
(俾埋你啦,cap232,s50(6))
你無搵律師咩死老千?

好人好姐衰詐騙
唔關你事?
收錢果陣就關你事
最撚憎就係老千
做齊晒代表佢講嘅嘢唔成立?

我發現警隊/撐警嘅真係全部白鳩痴嚟
就係google搵「悔警罪」唔見呢條先問番你
想問下你用緊咩version既google?
係咪俾人笑得多毅進仔,而家有得俾你捉字虱就好威威?
你都話得做齊晒又點樣唔成立?
其實你識唔識字

就係明知差佬咁撚仆街佢都仲想圍埋去
依家埋唔撚到堆就行番出黎學人所謂爆大穫
(其實佢講既野有邊撚個唔知)

Come on...
反犬都無問題
但都唔好咁撚易俾人擺囉
屌到你一肚氣就得啦,捉我錯字無用嘅
諗起你班警犬係個mon前面激到面都紅哂,只可以偷偷地負評就好笑
記得返工幫上司個袋底奶得乾淨啲呀
問下姐
話左唔係搞鳩你
點知你起晒鋼
望下id先啦傻仔

警狗唔單止白痴,仲係盲嘅
嘻嘻
你話係咪係囉
好心想提一提巴打你
點知你嬲到起晒鋼咁
無野lu
(又用轉移視線呢招
Btw, google真係搵唔到悔警罪
認真
即係佢講嘅嘢係真架啦?咁咪得囉。

其實你哋警犬係咪弱智?佢咩動機入去定出返嚟根本唔關我事,我都唔洗知。我淨係知佢講嘅嘢係真嘅就夠。

成日扯開話題做乜?
Sor
我唔啱
狗真係狗,唔識邏輯思考
樓主乜背景我唔知啦,但佢講嘅有point大家咪撐囉
等於如果有一日曾偉雄食咗誠實豆沙包,屌9你地班友嘅,我地都會好同意佢講嘅嘢喎
又一次證明警犬係對人不對事 呢個post幾隻唱反調嘅user真係好明顯係警犬嚟
佢自己都認咗依啲事係人都知啦
但又話我地係到受人擺佈
原來信啱嘅嘢都有分受唔受人擺佈

我覺得佢哋講嘢仲廢過小學生,呢頭講完嗰頭打返自己一巴 到底知唔知自己寫緊乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞