慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 20 1001記得開post

1001 回覆
57 Like 8 Dislike
分叉左 兩條線喇
鬼妹十五歲樣貌身材等於東亞妹二十五歲
又要召喚hulk
所以黎緊最期待係ds2
佢個能力可以玩好多野 畫面上又好睇
食用次序SW>Nebula>BW>Casey>金餅人
agger. 呢啲時間問題到今日都未有科學家理得清,點可以期望一套戲可以講得清楚
兩個同一類人 所以咪同類相斥
美國隊長還返6粒石之後 ,咁果一個時空係咪無曬果6粒無限寶石? 定係係第二到出現返?
無左Tony 邊個睇住spider 仔
ds喺avg3唔用石,對住Thanos四粒石都頂到咁耐其實已經超班
homecoming 就應該仲有fury
之後就可能自立喇......
CM真係好撚樣衰
樓上有好多波台狗假膠不段起度問

你仲feel唔到?

佢地特登想你地瘋狂打一大篇文出黎
早兩晚睇完第一次 今朝走睇第二次
滴咗幾滴眼淚反而第一次冇
成班女人
唔講時間啦,有冇人覺得見到Ancient One, Elevator, Quill既時候,首尾呼應舊作既橋段好正,仲有莫名感動?

Hail Hydra
唔明既人睇下命運石之門
光頭將軍>all
我想問啦
2014 thanos死咗
仲點會有之後既野發生
諗唔明
你去2014殺thanos, 只會多左一個無thanos嘅時間分支
2023年仲係無左一半人
但而家套戲2023年d人係返晒黎喎
灰而復生既人係2023 EG Hulk 彈手指既結果
而唔係2014 Thanos死既結果

咁無左2014年既thanos 就唔會有2018既iw 消滅一半人事件 =無人消失 無人消失又點會有EG事件?
分叉左 兩條線喇

即係主線既thanos都係無死 而且仍然係iw殺左一半人

而2014年黎既thanos被殺 咁佢黎個時空就變成左另一個平衡世界? 所以為其實無改變到過去 係咪咁?
入lift 果陣我以為重演一次ca2
電影宇宙就叫”Earth-19999”
新2014年之後就叫”Earth-2014”
新2023年之後就叫”Earth-2023”
不嬲漫畫都出開n咁多個Earth架啦
廢局長同開心佬
美國隊長還返6粒石之後 ,咁果一個時空係咪無曬果6粒無限寶石? 定係係第二到出現返?

主線時間果6粒石已被thanos 打爛晒 應該就無左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞