慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 20 1001記得開post

1001 回覆
57 Like 8 Dislike
點解唔會斷開? 2023同2014都斷開左啦
一個end game一個冇thanos冇end game
你係咪開始唔清醒

上面依堆野你寫架,我咪答番你時間係唔會斷開架囉...
就算2014年出現無左thanos嘅平行時空,佢嘅時間都會一路行落去...
究竟有無人答到老captain同埋個盾係點解出現
係另一個時空返黎?但無suit又唔岩位,仲要無人見過佢
一直都存在?咁佢唔係應該去左第2條timeline架咩,點樣可以係原本timeline生存
請問從何見到佢地本來打算係咁?
可以係得一條亦可以係多條,至於thanos 係同一個人,2014thanos 去咗未來死咗,都唔會影響到avg 3嘅發生

Banner 已經講咗殺咗bb thanos ,avg3一樣會發生。

但條友係咁要堅持一定係原本世界已經有好多平行時空,ca 穿越係穿越咗去另一個時空嘅1945

但ant man 講到明量子世界時間觀同現實唔一樣,所以啟發佢地穿越時間呢個諗法。明明就係時間穿越

佢係都要話係去其他時空借人地粒石,既然咁多個時空你點肯定去個個係同一個時空。套戲明明只係話時間。im 同ca 返去1970都係入時間而唔係選擇時空。

我可以接受大家有唔同睇法,只係佢腦補成分太多,搵唔到劇情支持佢
好似唔可以rw既dvd咁
你每返去過去做既每一件事都寫野落去
寫左既野唔可以刪
咁當你再去其他過去你又要係另一隻dvd度寫野上去
咁d dvd點黎?
時光機創造出黎?即係時光機創造世界?
如果唔係既話
當你可以無限返回過去係咪需要無限隻dvd?
時光機係幫你搵一份你想要既backup碟,畀你係上面再寫野(分歧
或者抄野過其他dvd/部電腦(mt拎bt石)
會唔會係想表達佢其實都係正直既人,一直都話佢消滅一半生物係為左宇宙既平行,而唔係任何個人利益或者邪惡,佢只係忠於自己既正義
同問
佢地幾時話過打算係咁明明就話液只夠返去現實個程,石又俾loki 搶走。幾時有打算由2012返2012拎寶石

呢個真心一問
冇話重唔重要架
分歧都要載體,載體唔係時光機創造出黎
即係有無限既載體,如果唔係冇可能應付無限分歧
有無人同我一樣最後show每個角色演員名既時候尤其初代個幾個,個一下好有發自內心既衝動想拍手
好簡單,因為ca2~end game都係 cap返過去同女女結婚生仔分出黎既分支

所以呢個世界既ca 返過去結婚 生仔 唔會分多個平行世界
見到佢咁講,已經知佢係腦補成癮。同佢嘈無意思,我訓了,你都早啲休息啦
lm
cap and peggy
cap and bucky
照你咁講 先唔講其他 咁個盾點解釋 邊到變出黎
BANNER 話發生左既野唔會被改變
我好記得佢係話 : 「回到過去係你未來發生的事,不會改變你的過去。」
殺左BB THANOS , MAIN TIMELINE 都係唔會有任何改變
而死左BB THANOS 既TIMELINE 就唔會有AVG3

唔係咁咩?
冇人話個年份/時間會斷開
講緊兩個平行世界既關連性
本來未來世界會發生既野過去都會沿著條路將來發生
如果出現左分歧兩者既關連就會斷關,本身會發生既野,分歧左唔會發生
佢地講架囉
話冇液體重新黎過
樹人打緊機
呢個真係bug
想問下CA講Avenger assemble個陣有冇人跟住叫左出尼
Tony you must die
咁就完左 睇完好空虛...
佢拎鎚先至熱血到叫

隊長:仲其他有冇方法?
蟻俠:冇 不能重來 我們不能亂跑只有單程 唔夠液體返未來
佢地有液體既話完全可以係2012再早少少時段再拎
仲有asgard明明毁滅左
最尾打交開傳送門女武神佢地係asgard行出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞