慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 20 1001記得開post

1001 回覆
57 Like 8 Dislike
佢隱藏得好咪唔會發生支線,咪可以繼續留係主線囉,姐係由我地睇IRONMAN1 開始老CA 就一直存在,ENDGAME一定會發生,黎緊條單一時間線都係固定發生,我地只係觀眾,你明未?
偷技術個年份唔啱,同howard真係有偷
佢都唔拍啦點樣復活
冇人唔明呀
你隱藏得好咪唔會發生支線,但果個係其他平行世界,大家都係單一時間線
完全冇抵觸架喎
你係咪又係果d時間線同平行世界都唔識分
佢唔拍所以佢先要死明唔明白
講到咁複雜做咩,由頭到尾MARVEL只想你知係單一時間線主導
如果突然話拍返理論上係咪可以用thor3 舊野復活
其實佢消滅完啲石仲戴住個手套都幾撚奇怪
Sorry 太多post追唔晒 可能已經有人問過

2019 nebula冇死因為唔會有蝴蝶效應<——想問點解唔會有蝴蝶效應
因為 I'm iron man
如果佢留返句I m inevitable 係坐低化灰前先講會唔會型d
點解上一集DS要比個time stone thanos?
屌 我就話似某個反派但又唔確定點解反派可以黎 明白了感謝你
有咩咁複雜
本身係單一時間線,你製造左分歧咪會變左2條時間線
你係咪又係果d咩還左石無論你之前點樣製造分歧,個分歧都會自動消失果d傻仔呀?

希望幫到F&Q

佢呢套戲設定係咁
死嘅Nebula唔係睇開嗰個Nebula
古一咪話時間會修復囉,咪解釋左你諗既複雜問題唔存在
原本我都諗緊係咪大家字眼上唔同,你咁寫原來又係你腦補緊

如果「分歧」左嘅平行宇宙會去左新時間綫,咁即係每次發生變化就會開新綫,而留低嘅都係無變化一模一樣嘅平行宇宙,咁依個假設有乜意思?所有係同一條line嘅平行宇宙都係一樣冇分別架啦,我地點知佢地嘅存在?
Thanos 成也stone 敗也stone
可唔可以cap埋古一講嘅野
佢個下比powerstone打暈左

如果你話送手套個陣點解唔啪
其實個陣係諗住送返去時光機到還左啲石就搞掂

係去到IM個刻DS先同佢講係唯一方法
CM都唔知呢啲野 點會啪
再者
隨便就啪手指去消滅對自己不利既人 其實同壞人有咩分別
撇開時空時間呢個問題
我覺得ironman還盾呢幕可以拍得再好d
還得好平淡咁
Ancient One係指佢個Reality可以變返好似Main MCU個走向咁
但佢地依然係separate reality
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞