慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 20 1001記得開post

1001 回覆
57 Like 8 Dislike
因為ds想搶im做主角
導佢啪手指去死
還左石,結束左支線,2014年既THONAS 咪成為左2023年主線既歷史囉=主線同支線成功結合
睇下fat from home有無咩啟示啦
Marvel定佢做phase 3最後一部都有原因既
所以你咪又要單機囉
我跟你邏輯講緊平行宇宙
如果每個宇宙都有唔同,點解有D去左新時間綫,有D係原本時間綫?即係有穿越先有時間線分歧?
主線係ONLINE GAME ,你個GAME SAVE未更新咪連唔到主線囉
最尾啲飛船其實係邊到黎
啲Nova死曬?
同埋想知Kraglin呢兩集去左邊
好似thanos一頭撞去CM度 CM完全無反應
2023年主線既歷史入面2014年thanos係冇死到
點樣成功結合,語無倫次
無追po
最尾老ca點解會出現係個個宇宙
屌講左好多次依個係你假設

同埋如果跟番你個flow,咁完全唔駛提及平行世界嘅假設啦!剩係講時間線已經夠晒去解釋,所有唔同嘅野係唔同時間綫之上,庸人自擾
你諗野真係唔識why not both
時間線係有前同後
你所在既時間線唔一定係盡頭
你所回到既過去就係你時間線上之前既平行世界,你自己個世界已經係時間線上行到2023年,所以你唔可以返到你自己個世界既過去,因為你既世界得一個
唔係還粒子既問題
Kill baby thanos都會有影響
你點樣確保攞粒子唔會影響到佢地世界既發展
攞左佢地粒子佢地可能仲大獲
又你點知彭氏粒子收埋係邊 antman都話得佢先有
2014年既THONAS係開左支線去打2023年EG,咁結束左2014支線,支線咪成為左歷史囉,支線咪係由2023所產生出黎囉,明未阿用下腦啦
做咩要連主機?
個save存在就得
你玩單機game打完當自己冇玩過?
個世界當你冇玩過?
唔收你電費?
所以畫到出腸既野都話係假設
咁1+1都係假設黎啦
一有野理解唔到駁唔到就話係假設黎,唔一定係存在
所以咪話你諗多左,EG係行單一主線,你諗多左就當係EG既一部分?
有冇人睇到出發前avg係到討論d石係邊果時 佢地講DS住係baker street
算唔算係sherlock holmes彩蛋
咁主線既2014年thanos會去左2023 定係繼續自己搵石?
所以你咪單機睇緊EG囉,你都連唔到主線
我淨係記得講American pie
原來真係智障黎
2014年既thanos去左2023之後
對2014年果個世界黎講係冇左thanos既未來,即係分歧既時間線
thanos死左,只會係成為主線2023既歷史
對2014年果個世界黎講係thanos消失左,唔代表2014果個世界會消失/同end game世界合併
Thanos嗰啲細船由Sanctuary II放出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞