慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 20 1001記得開post

1001 回覆
57 Like 8 Dislike
爸打有啲見地,起碼我會受
因為你仲覺得做決定可以諗,但你沒諗過你做出黎既決定都係注定,無論你諗YES定NO都好件事都係注定左
講開又講 Dr strange 最後都保唔住佢粒時間石 無哂infinity stone 既世界 唔通次次偷時間線既石黎用呀
平行世界唔係時光機可以開新
你只可以開時間線ok?
講左十鳩幾萬次
時光機只係幫你去你果條時間線上過去既其他平行世界
唔係好明,如果隊長呢個時間線一值到老,咁由ave1開始「年輕版隊長」會否幫手戰鬥?
你當DS 廢咖
一早注定左姐係,你思考都係注定咁解,你會諗平行世界係因為你覺得潛在可能性,但ENGGAME咪注定左一定會嬴囉
你係度up乜柒
佢係單機game唔影響世界咪即係要發生既野照發生
但佢單機game個save入面多左對手套
佢就係睇哂咁多個可能性都無得保住粒石
講事實啫
假設ned 個肥仔果時冇化灰
咁佢咪有5年冇同peter parker 見面
所以係佢既支線,支線=FF,結束支線=停止FF
橫跨十年嘅無限寶石係主宇宙無哂,所以應該開新章,例如多元宇宙?
1/14000605
如果照你依個講法2014 thanos係注定去唔到2023
因為本身個世界thanos係冇係2014去左2023
你還左石去2014唔代表2014 thanos黎過2023依個已經發生左既事實會修正
拾荒者掛
btw如果lang係由luis救出黎就好
主宇宙之後應該好大鑊
按照原本時間線係注定會嬴
但唔代表你回去過去其他平行世界改變過去佢地一樣會嬴
捨荒者點會係個閘幫佢掛埋lang個名
中間傳手套係去還石
你個game save係ff出黎?
車牌登記
Loki呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞