[音響撚]音響Hifi討論區(5)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
筆直有限又唔係要求高
有源better

Amp, usb, pc, sc 樣樣錢,需則平有平玩, 但都要有地方

請問我依部Amp可唔可以加個subwoofer?
如果得係唔係用紅白線駁落Sub果個位?

另外有冇subwoofer推介?
去thomann 睇吓,都有好幾對
Thomann啲B stock會寫明,無寫就係全新
Ching我已經入咗手對LSX,但有個好主要嘅問題係佢個wifi 或藍牙連接好唔穩定有時手機連但又唔想插線有冇解決方法?
我有對pm 0.4 想加個串流器
其實邊到有呢類產品
唔知喎
update咗未
換第部電話試下睇下機問題定電話問題
解決咗喇,原來要喺個app度教
影相嚟睇下
正唔正
聽歌用加subwoofer建議用rel, 可以直接從喇叭輸出抽頭拿signal, 會易夾聲好多
小弟新手,師兄可唔可以講多啲
相就唔影喇
不過真係好正ching快啲衝
用緊座地
巴打想買下如果LSX 太貼牆會唔會影響個低音我打算房用
但egg duo都係岩岩好 驚lsx會因為唔夠位晒左
正常貼牆會多低音
執下位啦lsx同egg真係兩個世界
執唔到啦應該個mon太大但要留幾多位好
no photo no talk
我家下隻egg duo 大概同牆身差7cm左右 係咪一定唔夠我都知lsx 差好遠
你上網睇下個size自己度下啦
用文字講位講經咩大佬
細佬想入A80, 主要打機, 睇戲, 有無巴打用緊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞