[音響撚]音響Hifi討論區(5)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
lsx只係bluetooth speaker聲。
而家proac t10, no signature, cherry色,賣幾錢呀?
你可以聽下harbeth 書架,D聲都好正。
點睇JBL 9.1 soundbar
有無巴打 有用緊b&o beosound 2
雖然都係買個樣 但係有無野可以令佢好聲d
朋友有部LP-P1000 黑膠機唔要
想拎返黎升級
想問下
Adam A5X

2手teac 503 + JBL 305 MK2

BUDGET 6000
有部DX160 可唔可拎黎做player
利申 : 唔識 勿屌
駁電視/ DX160
你要有source,電視要support或者有player先有用
係咁就係咁
巴打知唔知邊度買ls50 wireless最平? 暫時問過最平15k
最近聽過adam a7x 覺得對我黎講已經幾好聲 人聲幾貼 但睇網上d人又話eve sc207好d 仲要係thomann買平過a7x千幾蚊 不過我揾唔到地方試 係咪應該直接入手sc207 ?有無用家或者師傅可以解答下我
想問下邊度有Wharfedale DS-2買謝謝
想買對二手ae1 active做desktop speaker
知唔知依家仲有冇人放
巴打有冇試過?
呢對正嘢,但做desktop會唔會太近?
唔知銀聲仲係唔係代理,應該有得試
未有機會試 唔知仲有邊到可以試
我見好多鬼佬reviewer都歸佢做desktop
國仁好似都係用緊ae1 (雖然係classic)
不過我都有啲擔心active後低音孔靠牆擺會唔會有問題
我記得佢之前有代理係上環,你試吓搵搵
你睇吓説明書,應該有講最少離牆幾多
有無用過JBL 610?差唔多價位有無其他選擇?
我見佢manual淨係話放shelf得 又有得調bass應該ok掛
我依家個位離後牆應該有30cm
$2000左右 2.0
Audioengine A2+ 係咪最好?
配咩野amp?
想買D330掂嗎?入門想玩下
有冇女仔玩音響?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞