[音響撚]音響Hifi討論區(5)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
去試下聽
聽完有feel咪買
無feel咪算
綠色衛訊買送埋底座,個sales話都係$7800,用dbs減$400
真既話超抵
黑佢面啦

買咗返嚟有排用
買唔啱心水就盞眼冤
Linn streamer 正
本身用audioengine A2+ 3.5駁電腦
宜家買左個dac, 如果想平平地2-300蚊買條6呎長rca線係咪是但就得
諗住換邊條?
有無人用緊YAMAHA R-N803
有得streaming airplay,靚靚仔仔,好似幾正
比你講到真係想兩隻都入手,不過哪有錢
睇下邊度有得試哂2隻先 ,thx
好奇一問 電視換條lan線睇Netflix 會唔會有影響?
畫面呢?
原因我估係佢兩隻喇叭之間唔係用正常網絡制式嚟互傳信號,加上左右聲道之間唔會有buffer,所以個分別就會特別明顯。
電視的話隊條AMP/3M Cat.6a 都已經係overkill
有冇人 玩過Edifier Airpulse A80/100
呢個牌子如何
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞