根本英國人都唔知咩係BNO

970 回覆
2035 Like 52 Dislike
BNO holder in Melbourne
都係讀緊journalism
等我都寫返篇bno新聞
巴打 加油💪🏻
相信 無一個BNO holder會想留喺一個無自由既香港
支持你!
睇成UNO
細你老母 我都渣bno. 你d 98年有爹啦
你有冇諗過英國佬想唔想知你班黃皮狗d嘢
打飛機用?可以射落去
其實依家揸BNO真係無咩咁優越...
冇人覺得BNO有咩咁優越
只係中國發出果本比較低賤
連返中國都唔得
好優越,封面靚咁多,唔洗用護照套

BNO都唔返得英國,又一樣冇福利
我太天真 想同連登仔理性溝通
點知一個留言三個負皮我出返去
係英國wh緊,基本上大部分英國人人都唔知bno嘅事,我同人講我有British passport but no right of abode, 佢哋即刻話好L奇怪,話我有British passport 就應該有哂所有同British citizenship一樣嘅權利同義務,話Home Office 應該要比返個citizenship我哋啲Bno

支持樓主
BNO報左英軍, 你問我答
https://lih.kg/936649
你可以用bno入境英國,但係你唔可以用特衰入境中國
你用特區就咁去羅湖入唔到中國
BNO就算冇居英權都可以入英國六個月
又可以考公務員考英軍
有Visa既話連選舉都可以投票
BNO冇用?
你唔知有用咋掛
回鄉證咪一9樣BNO只即係將本passport同回鄉證合埋就變左好嘢
係考到就唔洗開post係到爭取BNO權益啦
On9拎本BNO出黎當自己係西人
然後自我感覺良好
係西人地眼中你都係黃種共狗
沒人叫你認同自己係支那狗
但係連自己亞洲人嘅身分都唔能夠自豪就真係好可悲
你班洋奴抵香港人比人睇唔起
笑死仲有人話英國人好支持,把口梗係支持,心裡面咪屌你班黃皮狗
@聯署撚
"有"爹 用咩輸入法?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞