根本英國人都唔知咩係BNO

970 回覆
2035 Like 52 Dislike
已經block左,因為講啲野實在太廢,完全構成唔到一個討論
bc holder 留名
續返就ok
居英權計劃果幾萬個家庭入面係咪有呢班垃圾份?如果係都幾諷刺
英國應該係時候重新審視一下經1990年英國國籍(香港)法案取得英國公民身份嘅人,究竟有無從事緊危害國家安全行為,適當時候應該追究其叛國罪或褫奪佢哋英國公民身份。
呢班垃圾同IS新娘比危險程度有過之而無不及啊
我支持技術移民 樓上就係講緊無條件移民即係阿豬阿狗都得 咁同蝗有咩分別?
我明你咩意思

但好多連登仔覺得就算你係技術移民都係去攞福利嘅蝗蟲,但我心諗我交足税,蝗乜嘢蟲
英國佬笑騎騎出賣人都幾個世紀
有BNO, 不過清醒D啦, lee個世界講實力, 你有實力(有$ etc)去到邊都有人要
老友,我都認同你這點,「就是英國佬連最基本,亦是合情合理的當年香港人選擇權都沒有。」這點真講不過去!
所以要在當地定居一定年期及交稅,才符合資格申請永居。
否則比人話等同「中國大陸蝗蟲」。
BNO好似孤兒
突然間多咗好多中國大陸五毛畜牲留言
問題係果時英國佬暗示你地公投反對,無人做

同埋你只係個殖民地,主權變更佢梗係唔會比居英權你

BNO=一日大佬終身都係大佬,保你保一世

但住宿自己攪掂,我有自己地頭的𡃁仔要養,要入黎住ok,但你之前未轉大佬應該就plan定,有專業技能咪收你囉

唔好而家半路攪唔掂先黎拜我
之前出黎暗示叫人續,應該係plan緊d野喇
以我自己來睇,我的出發點是從來沒有想過要去英國可以拿到甚麼社會福利。

完全不似隔離的「中國大陸人」以去別人國家可以搶到甚麼福利為目標。
大家可以去睇下中國大陸的移民公司網站睇下。
中國人是「支蛆」,是「蝗蟲」並不是沒有原因的。
所以中國大陸五毛畜牲一見到BNO人移居去英國,就話人是「蝗蟲」。

你以為人人好似你們「中國大陸人」一樣。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞