根本英國人都唔知咩係BNO

970 回覆
2035 Like 52 Dislike

不過支持
有BNO 留名.
正評給樓主

見到個五毛好努力幫我推post真係好開心
希望有更多人睇到呢個post
同樣好多bno 6.5都無 做live in the UK test 5條都唔知答唔答到
理性討論又係到話人蝗蟲 無條件接受係樓上巴打講唔好衝出黎柒好無 高尚啲?
真香港人
利申斷左03年斷左BNO
上年7月先續返
回頭是岸
唔好啊
你搞到咁多港蝗有機會去英國
污染曬d 環境
香港依家大多都係識繁體字既蝗蟲黎
根本唔值得
將心比心
香港人點睇大陸新移民
到時就人哋點樣睇我哋
自己上網睇下live in the UK test識答幾多條再講
同埋我有講過我代表英國公民對bno睇法?
點解識得話人哋蝗蟲新移民 自己又要跟着做
再講嗰陣時都有居英權計劃某程度上都係唔想阿豬阿狗都有得移民 與其喺度講咁多不如裝備自己去技術移民投資移民好過而唔係一味淨係講想走想平權
睇下自己憑咩
你係咪有語言障礙?
打字都打唔清楚 唔好出黎柒啦 屌你老母
支持巴打 同埋多謝巴打一直有睇我個故
97前出生攞到BNO既又有幾多隻蝗呀
英國或者西方國家喺依家呢個年代係唔會想要啲低技術嘅移民,所以佢哋就算俾居英權就會set條件,咁到時就會篩走一批人

當年你話揸bno嘅有幾百萬人,依家有bno嘅移民嘅移民,死嘅死,老豆老母嗰啲又未必會過去,其實計計埋埋唔係話好多人。
因為佢就係嗰啲冇學歷嘅廢青笑人有專業技術嘅人去攞福利

都on9,我有交税,咁嗰啲嘅福利就係我應得㗎啦

唔似得啲150嘅支那人乜7都冇,落嚟攞公屋
個樣食撚左d乜可以變成咁
Hope Bro can help us
有bno, 想利用我嘅投票權, 有冇話邊位幫緊bno
現實係,投咗共嘅人,689一家,周融,反英國護照。

香港有一班BNO人,從來絕對不會投共嘅人,英國反而棄之!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞