根本英國人都唔知咩係BNO

970 回覆
2035 Like 52 Dislike
啊仲有 台灣同歐陸好多國家都係 無戸籍(國內地址)係會無公民權 實質上都係non citizen
例如係台灣護照
喺台灣無戸籍嘅國民袛會拎到一本無身份證號碼嘅海外國民護照
咁無身份證號碼 唔單止喺台灣係票都無得投 就連美國都識得睇埋身份證號碼先有免簽
咁香港班蝻用bno 換bc 巴打又點睇
支持巴打!!!
由其你追左我post 咁耐,到我支持番你

睇下有冇巴打幫你開post
樓主d英文幾好聽
巴打你快d追到女主
巴打唔洗理條5毛
由佢自己9up
條友都冇腦

佢淨係知道強國有幾好 強國人幾咁高汁
No la
我有無咩可以幫到手?
想搵位巴打幫我開個2post
然後直接spread 單news 係2post
因為我唔想直線自爆
樓上條友唔知佢成日都bno狗前bno狗後做乜鳩
感覺好似對bno holder充滿不屑同敵意
但樓主做既野不論成功與否,有幾神憎鬼厭賴地硬
老實講關你春事咩,影響到你就話啫,又或者可能你只係純粹「睇唔過眼」啦
睇唔過眼但係個個BNO POST都入嚟搞事
不如冇撚再應「條野」啦 我地愈應啲五毛膠佢地愈興奮 就好似啲露體狂咁

Btw 樓主段新聞有冇link? 想spread
根本英國人都唔知咩係BNO (2)
https://lih.kg/1075897
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞