做緊警察 你問我答 (4)

1001 回覆
48 Like 338 Dislike
警察係咪多藍絲

見到同事砌人生豬肉有咩感覺?
點先做到cib
警察係咪多藍絲

我們是特別的一群
係咪每個月輕輕鬆鬆逗2皮

輕鬆時好輕鬆 繁忙時做到嘔

差佬都做到嘔
做飲食果d係咪要吐血
好心你啦,咁多部隊
消防救護懲教入境海關你唔做,做份全港最仆街既政府走狗
見到同事砌人生豬肉有咩感覺?

好撚失望 覺得佢地不負責任
點先做到cib

有一定既便裝單位經驗 唔知使唔使上級推薦
警察係咪多藍絲

我們是特別的一群

同事? 咩region咩posting
係咪每個月輕輕鬆鬆逗2皮

輕鬆時好輕鬆 繁忙時做到嘔

差佬都做到嘔
做飲食果d係咪要吐血

我無話其他工唔辛苦
好心你啦,咁多部隊
消防救護懲教入境海關你唔做,做份全港最仆街既政府走狗

對唔住咯得罪你
大粒野係味全部都係藍絲?

絕大部分係

絕大部分係

搞清楚咩係藍絲先啦,支持香港警察呀
巡邏緊見到靚女會唔會忍唔住另轉頭昅幾眼?

確認環境安全之後就會昅 如果同beat/車有女同事就可能會逗佢

例如條街好多人但係真係好正話會唔會忍唔住擰轉面偷望幾下
或者特登逗佢?

確認環境安全之後就會昅 如果同beat/車有女同事就可能會逗佢

或者特登逗佢?

講開又講 我有個fd好靚仔 無紋身無金毛 但係都成日被人查 係咪有啲啊sir毒撚唔抵得特登去查佢
仲有一個星期fib 溫時事果時好似溫極都唔夠咁 佢地係唔係淨係問熱門時事
仲有一個星期fib 溫時事果時好似溫極都唔夠咁 佢地係唔係淨係問熱門時事

溫下政府架構啦 每日睇新聞就得

多數啦

或者特登逗佢?

講開又講 我有個fd好靚仔 無紋身無金毛 但係都成日被人查 係咪有啲啊sir毒撚唔抵得特登去查佢

呢層就唔知喇對我黎講 樣唔係好重要

或者特登逗佢?

會 幅度同動作當然唔會明顯啦

唔會特登逗

絕大部分係

搞清楚咩係藍絲先啦,支持香港警察呀

咁警察支持警察係正常既
學堂係咪好鍾意玩菊花?有冇互打飛機

仲未收到

仲未收到

你幾時pt?

仲未收到

你幾時pt?

1月25
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞