做緊警察 你問我答 (4)

1001 回覆
48 Like 338 Dislike
如果真係發生生化襲擊/大亞灣核事故 警隊同政府會點處理?

警隊好可能會啟動內部保安 盡量疏散事故現場附近群眾去上風位置 派發核生化防護設備比警員 維持治安

警隊好可能會啟動內部保安 盡量疏散事故現場附近群眾去上風位置 派發核生化防護設備比警員 維持治安

我反而覺得出左事都可能無新聞報 (尢其大亞灣

我反而覺得出左事都可能無新聞報 (尢其大亞灣

睇下嚴重程度啦 醫管局點都會知既 監察住求診個案架嘛
如果考輔警,有馬會户口但無乜點用,係咪取消番就ok
你地點樣查人三代?
考pc會唔會好睇工作經驗
因為自己讀緊書 番過好多份part time 大約4 5份
份份都係做得2 3個月
你地點樣查人三代?

我都想知

係 輕鬆
份份都係做得2 3個月

工作經驗非常重要 因為會鍛煉自己待人接物既能力
份份都係做得2 3個月

會唔會因為我轉過幾次工而唔考慮

係 輕鬆

thanks
取消完就可以即刻報?我係打算大學生輔警計劃入
警隊普遍撐邊位做特首?
如果報左督察但冇同時報警察 宜家淆底想再轉返仲有冇可能
你去幫下喺銅鑼灣公廁畀人屈個個絲打啦
份份都係做得2 3個月

我都想知。。有份大機構工淨係做得一日
想問你地警察點解唔去調查下d 案件?

要受害人收集好晒D 證據先可以黎報案求你地受理?

報案 淨send email去 而唔提供報案者個人資料都會受理
份份都係做得2 3個月

解釋到就得

係 輕鬆

thanks
取消完就可以即刻報?我係打算大學生輔警計劃入

係 其實唔取消都可以既 只要投注金額唔多就得 同埋要做多少少文件野
警隊普遍撐邊位做特首?

4個都有
如果報左督察但冇同時報警察 宜家淆底想再轉返仲有冇可能

唔明你想點轉 你意思係轉翻做報警員 而唔報督察?

盡力而為啦 唔試過點知自己得唔得
你去幫下喺銅鑼灣公廁畀人屈個個絲打啦

睇咗個post 但要有人證 程序好麻煩 我都唔太識得處理 但我想講 聽事主咁講 班警察既態度好差
份份都係做得2 3個月

我都想知。。有份大機構工淨係做得一日

自己解釋啦 有合理理由就得 例如同自己翻學撞咗時間之類
新聞分享有乜技巧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞