做緊警察 你問我答 (4)

1001 回覆
48 Like 338 Dislike
戴定頭盔先: 牽涉到個人私隱既問題 我未必會答 唔好意思

-人身攻擊者注意: 麻煩唔好阻住真心想問問題既巴打 同埋我一律只會比粒膠你無謂浪費大家時間喺度爭吵

-利申: 支持以武裝革命達致香港獨立
做左幾耐?
香港有冇警花?
有冇gay佬做警察?
有冇同事犯過事比人拉?
點解你開撚完個post又唔答問題
幾時會答
依架仲收唔到FIB email係咪代表收得皮?
究竟後生個班警察係咪大多係藍絲?
想問你地警察點解唔去調查下d 案件?

要受害人收集好晒D 證據先可以黎報案求你地受理?

未必 官網寫去到3月尾都仲有
好煩
巴打覺得gi pt fib個比例大概會係點分 邊個佔分重d?

個日同我一齊考兼同校同學已經收到
做左幾耐?
香港有冇警花?
有冇gay佬做警察?
有冇同事犯過事比人拉?

一排啦 具體幾耐就唔講 怕比人起底

識既就無
點解你開撚完個post又唔答問題
幾時會答

而家頭先做case用唔到電話

唔係
究竟後生個班警察係咪大多係藍絲?

你咩number?

私隱題唔答
想問你地警察點解唔去調查下d 案件?

要受害人收集好晒D 證據先可以黎報案求你地受理?

講黎聽下乜事? 一般都係有刑事成份先會查
休班既時候鍾意做咩

訓教 跑步 攀石 食野/女
好煩

個日同我一齊考兼同校同學已經收到

慢慢 唔急既 放心 正苦最鐘意慢慢做
讀完hd有無可能考到/將來升到督察?
定係一定要再讀上去
定係一定要再讀上去

理論上可以 實際上起碼要top up degree
定係一定要再讀上去

或者另一條路: 做警員 再考督察 但都係要讀書架喇
你點頂得順身邊班低質蠢人同事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞