做緊警察 你問我答 (4)

1001 回覆
48 Like 338 Dislike
你講到自己咁支持本土
不如貼下whatsapp group D警犬對七警既睇法出黎
一齊笑下D黑警
唔敢貼?

真係唔敢
巴打有冇諗過辭職
巴打槍法如何
巴打有冇諗過辭職

巴打槍法如何

自問唔錯 學堂個陣全班第三 試過25米中頭
軍裝一個月要返幾多晚夜?係咪人人平等
身高最低要幾高
身高最低要幾高

上警網睇啦 男163女152呀
身高最低要幾高

多謝你提供
早幾日aus收到vetting簡報會email 係唔係暗示左fib過左?
身高最低要幾高

多謝你提供

客氣,客氣!
警察憎唔憎icac?

以前好憎 而家好少少

屌不如問賊憎唔憎警察
內部籌錢 你打算射幾多錢畀七警?
點解想做警察?
唔怕俾人話做狗
真係貪份工高人工 福利好?

警察個名係我心目中臭晒
起碼我遇到10個有10個都係咁

希望你係好警察

係香港冇好警察呢樣野 因為現實唔容許你咁做
都係果句 上頭叫個好警察開槍打學生 開定唔開
開=狗 唔開=紀律部隊失職=唔係好警察
最緊要係 香港有幾多人真心想做好份工 真心為香港人服務先
你睇下個post有幾多撚屌問考警犬 人工福利就知啦
好多野心照啦 香港人配撚有民主咩 比土共玩到2046就岩嫁啦

呢位巴打就心水清啦 個post大撚把人問考警犬d 野 就知香港無撚得救 根本香港大部分人都係為錢為自己 質素又低 連後生既都係咁 真係唔撚配有民主
一哥中你覺得鄧竟成係咪背景最堅?
又飛虎隊,又多戰功

他先後於1984年及1985年策劃拘捕寶生銀行解款車械劫案及忠信錶行械劫案涉案者的攻堅行動;其中於後者的行動中,特別任務連耗時不到5分鐘,一鎗不發,成功生擒全數7名疑犯[2],並且起出3支槍械,以及尋回9成賊贓。行動後,鄧竟成和其餘行動人員均獲得頒授警務處處長嘉許狀。[3]
低學歷出去做又比屌
入到去雖然都係比人屌
現實來計人工高福利好
高學歷入到去 我諗唔洗做散仔做一世
點解想做警察?
唔怕俾人話做狗

警察個名係我心目中臭晒

希望你係好警察

好多野心照啦 香港人配撚有民主咩 比土共玩到2046就岩嫁啦

呢位巴打就心水清啦 個post大撚把人問考警犬d 野 就知香港無撚得救 根本香港大部分人都係為錢為自己 質素又低 連後生既都係咁 真係唔撚配有民主

唔關香唔香港人事 根本人嘅本性就係咁 包括我
情報員工作係搜集甚麼情報?
警察招募快線係咪即係話未讀完大學已經可以考定先?可唔可以好brief咁講下乜黎?
軍裝一個月要返幾多晚夜?係咪人人平等

員佐級係平等 一個禮拜
早幾日aus收到vetting簡報會email 係唔係暗示左fib過左?

明示添啦
內部籌錢 你打算射幾多錢畀七警?

射幾億陰司紙
點解想做警察?
唔怕俾人話做狗

警察個名係我心目中臭晒

希望你係好警察

香港人本性係咁投機 因為大家心入面都相信警察會贏... if you can’t beat them, joint them
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞