做緊警察 你問我答 (4)

1001 回覆
48 Like 338 Dislike
如果同袍執行緊任務 你係supporting team你負責call back up etc. 但突然有個丫嬸衝過黎話佢老公係隔離街暈左想你去幫手 你會點做
如果同袍執行緊任務 你係supporting team你負責call back up etc. 但突然有個丫嬸衝過黎話佢老公係隔離街暈左想你去幫手 你會點做

首先問番佢老公既情況同埋位置
再講比佢聽呀sir 做緊野 可以幫你call 台叫警區同事支援幫你手 你e 家等一等先
求指正!

咁睇下係咩任務 同埋野係咪着緊軍裝 如果係緊急既 例如同緊賊搏鬥 咪確定暈低既人既地址 再用電台叫其他同事去幫手 如果唔係緊急任務 咪問在場既上級(如有) 佢准許既話 咪通知其他同事我而家暫時離開崗位 由邊位同事接替咯

首先問番佢老公既情況同埋位置
再講比佢聽呀sir 做緊野 可以幫你call 台叫警區同事支援幫你手 你e 家等一等先
求指正!

方向正確
你啲同事點睇七警單野?
Pi vet完 希望入到
你啲同事點睇七警單野?

覺得法官係狗官

加油

嘩你個名有大志 祝你有朝做到蛇蛇P

加油

名黎架姐 入唔入到都未知 怕唔夠高分入唔到
你見過最矮嘅女警有幾高?
係咪盡量唔好有信用卡
想問下警察巴打 處境題
如果係街一個人身份證 ,佢表示冇帶身分證 可以點做?
問佢有冇其他證件可以證明佢?例如回鄉證?如果都冇
信用卡個D得唔得?定睇年齡 可疑程度先拉佢返警署?
如果佢表示住附近可以返去拎,咁跟唔跟佢返去拎?

另外如果佢有帶 但佢唔合作 玩野 掉個身份證落地 或扮跌左落地又唔肯自己執返可以點做?比警告佢?之後以阻差辦公去拉佢?

高比 27 號fib?😏
其實你地揸車個班真係好慣性濫用藍燈
有時唔係緊急 去到路口明明唔准轉右
閃兩閃 轉左

好心啦而家個形象咁差仲要濫用職權
你見過最矮嘅女警有幾高?

15x
想知你身邊d差化點睇七警判決?想個藍3同白3 果兩邊d人點睇

同佢講阿蛇做野唔洗你教

加油

名黎架姐 入唔入到都未知 怕唔夠高分入唔到

巴打vetting做左幾耐?
想問下警察巴打 處境題
如果係街一個人身份證 ,佢表示冇帶身分證 可以點做?
問佢有冇其他證件可以證明佢?例如回鄉證?如果都冇
信用卡個D得唔得?定睇年齡 可疑程度先拉佢返警署?
如果佢表示住附近可以返去拎,咁跟唔跟佢返去拎?

另外如果佢有帶 但佢唔合作 玩野 掉個身份證落地 或扮跌左落地又唔肯自己執返可以點做?比警告佢?之後以阻差辦公去拉佢?

如果佢無帶 有好多方法 人手足夠 佢又住附近既 就上佢屋企攞 或者叫佢屋企人攞落黎 態度一般 又有足夠時間既 就帶翻警署 叫佢搵人攞身份證過黎 態度差既 可能拘捕 用入境條例告佢未能出示有效身份證明文件 喺大部分警察眼中 態度比年齡同可疑程度更重要

如果佢唔肯合作 首先勸喻佢先 大原則係佢親自比身份證我 直到佢肯親手比為止 拘捕係最後既選擇
係咪盡量唔好有信用卡

唔係 紀錄健康就得
其實你地揸車個班真係好慣性濫用藍燈
有時唔係緊急 去到路口明明唔准轉右
閃兩閃 轉左

好心啦而家個形象咁差仲要濫用職權

咁大獲?! 影低佢再report去投訴警察課啦
想知你身邊d差化點睇七警判決?想個藍3同白3 果兩邊d人點睇

3你老母死MK

典型蠢藍屍觀點

同佢講阿蛇做野唔洗你教

點睇處長俾同事既信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞