做緊警察 你問我答 (4)

1001 回覆
48 Like 338 Dislike
唔知你係咪真警察 冒警好似犯法

睇翻我之前既post啦 我影過着住制服攞住有自己連登username既相
巴打知唔知揀人入班係邊個揀?
1. 飛虎隊平日係咪普通警員?
2. 佢地d同事/上級/家人會唔會知道佢地其實係飛虎隊?

唔係 入得去就專門訓練有關既工作

以前家人唔會 同事同上級都係飛虎隊既人點會唔知 而家會啦

班主任s
走之前屌多次你老母

大家咁話

師兄你好有耐性 我就咁睇都覺得佢煩
唔知你係咪真警察 冒警好似犯法

睇翻我之前既post啦 我影過着住制服攞住有自己連登username既相

cos play夠可以有制服 阿sir show pass

點解要比我編號同個樣你睇我唔做自我起底呢類蠢事既 信不信由你 香港警察制服係唔可以用作警務工作以外既用途 除非警務處批准 你搞到一套到手我話你叻
走之前屌多次你老母

大家咁話

師兄你好有耐性 我就咁睇都覺得佢煩

對待刁民要有耐性

班主任s

即係學堂阿sir?

班主任s

即係學堂阿sir?

唔好意思 睇錯你條問題添 係負責fib既老闆同埋審查官
E+香港人同警察嘅關係愈來愈差 你點睇/有咩方法解決?
E+香港人同警察嘅關係愈來愈差 你點睇/有咩方法解決?

首先 E你老母 +你老母 打中文唔該

無方法解決 除非是但一邊讓步 但無人肯
女警係咪會成日俾男同事狗公圍

係 除非條件太差
Vetting官有份揀人入班?
Vetting官有份揀人入班?

有 因為一定要過審查
Interview時 如果比人問你佔中,港獨點睇
答就當然跟政府價值觀去答
但如果個interviewer 係支持既,會唔會比人肥

我都想有考官支持港獨點知姐

最怕係表面藍色 其實係黃色

見佢只係點頭 又冇開口駁我 係咪代表答案岩佢心水
Interview時 如果比人問你佔中,港獨點睇
答就當然跟政府價值觀去答
但如果個interviewer 係支持既,會唔會比人肥

我都想有考官支持港獨點知姐

最怕係表面藍色 其實係黃色

見佢只係點頭 又冇開口駁我 係咪代表答案岩佢心水

實有咁既人啦 睇運氣

唔知喇
爸打想睇下你點分析情境題
就黎考fib想準備下

如果上司命令你做一d違法或者無理要低求,你會點做?

巴打你係最近個次大招? 我昨日先做完心理評估

今日心理
點解係街見唔少上左年紀既警察身材走晒樣但都可以繼續做?冇人咋佢地型
知唔知vetting會唔會同公立醫院查你病歷
查到你有試過整親而冇報會點
點解係街見唔少上左年紀既警察身材走晒樣但都可以繼續做?冇人咋佢地型

除非連行路都有困難

唔會 最多查你有無精神病

唔會 最多查你有無精神病

其實你係咪尻up 人事既野 你又知?
唔好亂尻咁up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞