做緊警察 你問我答 (4)

1001 回覆
48 Like 338 Dislike
咁正氣,當年咁多片出黎點解你唔去指證D黑警有違操守?

我又唔係原告唔通開記者會呀?

真係有警員唔撈爆獲話佢地唔岩喎

有無報導? 我想睇
如果fib被問到點睇七警判刑
點答好? 撐同唔撐都死緊

唔一定既 跟法律答就得

答題大方向都係尊重法治精神+司法制度?

有無報導? 我想睇

我搵唔返, 內文係話黑警喺處理單嘢有問題
點解你地咁仆街 做野又hea對市民又惡
有咩野又唔落案唔想做 仲要執法尺度不一致
又親政府又保皇 講點解你地咁撚hihi
到底係咩原因?

做野hea,做親case都聽曬你地既故仔,比埋解決方式你地先走。

對市民惡,態度影響態度。

唔落案,唔想做,因為你單野警察幫你唔到,可以點做 。

其實警察都係執法,維持秩序,治安。

無刑事成份咪唔做

態度既野 雙向既

態度既野向?
細個俾人偷野報警, 已經驚住俾屋企人鬧,
上警車落完口供, 去到警署俾你D同事屌我老母,
係一個都未接觸過, 佢岩岩先知我俾人偷野既便衣,
屌我老母話我唔撚睇住自己D野,
我有咩態度影響到佢要屌個受害人呀屌你老母,
砌詞狡辯
走之前屌多次你老母

屌你老母吔屎啦憤青,係又屌唔係又屌!如果你覺得成個警隊都係仆街冚家剷黑警,我諗你唔會問得出點解有手有腳要做黑警,而係有手有腳做乜要做警察。同埋你憑咩一口咬定樓主係黑警?
點睇咁多黑警去集會?知唔知係員佐級既多定係其實督察級都好多會去?

坦白講,完全無法理解去個d黑警諗乜,咁樣曬馬法係倒退四十年,對警隊長遠一d好處都冇
走之前屌多次你老母

屌你老母吔屎啦憤青,係又屌唔係又屌!如果你覺得成個警隊都係仆街冚家剷黑警,我諗你唔會問得出點解有手有腳要做黑警,而係有手有腳做乜要做警察。同埋你憑咩一口咬定樓主係黑警?

屌,咁撚多廢話
大家有眼見,黑警正仆街
屌你老母
今世做警察 下世一定要還
祝死全家
睇個財政預算案話警隊增加600幾個職位 即係會今年總共請600幾人定係流失人數再加多600幾人
考警察果八百米點練?求具體
點睇咁多黑警去集會?知唔知係員佐級既多定係其實督察級都好多會去?

坦白講,完全無法理解去個d黑警諗乜,咁樣曬馬法係倒退四十年,對警隊長遠一d好處都冇

好人好姐點會做警犬
考警察果八百米點練?求具體

跑多d囉屌你老母 警察果800米唔同d架?
警察入面有幾多黃絲

有無報導? 我想睇

我搵唔返, 內文係話黑警喺處理單嘢有問題

咁可惜 真心想睇睇 無乜同事仲保留到正常既是非觀
屌你老母 警察
抵撚死

你造句技巧唔掂wo屍兄
走之前屌多次你老母

我唔明D人點解寧願警隊由爛仔組成都唔想正常人入去做咁樣點改變警隊呀大佬

好撚失望 乜級別都有

同意 不過識諗野就唔適合做警察啦
走之前屌多次你老母

屌,咁撚多廢話
大家有眼見,黑警正仆街
屌你老母

D黑警真係仆街黎既 但唔係所有警察都係黑警

大家咁話
點睇係台上爆"屌你老母"
今世做警察 下世一定要還

咁呢個社會不如唔好有警察啦 你講到呢個行業咁衰
祝死全家

大家咁話
入警隊改變 不如你入共產黨啦
8000蚊人工仲做唔做警察呀 講野

我又唔係支那人 做乜要改變共產黨 你估警察係聖人咩 要搵食架大佬 你心目中既警察應該要咁偉大既話 咁唔爭在搵義工做吖 警察工作相對高薪 就係因為可能有危險吖嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞