做緊警察 你問我答 (4)

1001 回覆
48 Like 338 Dislike
巴打你自己小心啲喇,CSTCB好得閒成日網上巡邏

vpn係王道

tor先係
你支持武裝革命達至港獨,但你又身處當權政府既武裝力量入邊,咁樣你覺得講得過去?

講得過去架 因為我既最終目的都係推翻政權嘛 辛亥革命都要靠清政府既新軍發動啦 你覺得佢地講唔講得過去吖?

新軍起碼佢地係正軍事部隊,佢地有足夠既戰力同影響力。但警隊就似乎難d, 如果係希望靠外力介入,咁到介入之時警隊既影響都只係微不足道。

另外就係想問,你覺得係你警隊生涯內有無機會發生革命?
如果一名警員受過紀律處分,係咪做足18年都冇得升一柴

如果發現下屬欠債,上司會點做
係咪好多同事好憎監警會/投訴警察課
係同事眼中,投訴警察課算唔算係「三煞」部門
巴打你自己小心啲喇,CSTCB好得閒成日網上巡邏

vpn係王道

tor先係

都有用 但唔係攞黎睇普通互聯網
如果一名警員受過紀律處分,係咪做足18年都冇得升一柴

如果發現下屬欠債,上司會點做

睇下處分有幾嚴重

睇下幾嚴重 嚴重就轉介去幫欠債同事既部門
係咪好多同事好憎監警會/投訴警察課
係同事眼中,投訴警察課算唔算係「三煞」部門

唔係 因為係無牙力既組織

唔算
你支持武裝革命達至港獨,但你又身處當權政府既武裝力量入邊,咁樣你覺得講得過去?

講得過去架 因為我既最終目的都係推翻政權嘛 辛亥革命都要靠清政府既新軍發動啦 你覺得佢地講唔講得過去吖?

新軍起碼佢地係正軍事部隊,佢地有足夠既戰力同影響力。但警隊就似乎難d, 如果係希望靠外力介入,咁到介入之時警隊既影響都只係微不足道。

另外就係想問,你覺得係你警隊生涯內有無機會發生革命?

香港無軍隊 而香港人參加唔到解放軍 無其他選擇

盡力而為

有 我仲有幾十年
有人唔做 點解要去做狗?
海關唔夠打係咪會call你地幫手?
如果海關見到警察職責既野而又需要開槍
係咪又要報警

唔會 但有時會搵我地支援

因為香港實在太多仆街刁民

咁面對仆街刁民 樓主又會點應付?

咁面對仆街刁民 樓主又會點應付?

當佢唱歌 同埋做人肉錄音機 不停講“你冷靜D” “我地都係執法姐 唔係針對你” 云云
樓主我仲未收到FIB email 你覺得我應該比啲耐性再等下定係我應該再call下招募組睇下點?同我一齊考體能既中同大同都就FIB
黑警死全家!
黑警死全家!

同意
樓主我仲未收到FIB email 你覺得我應該比啲耐性再等下定係我應該再call下招募組睇下點?同我一齊考體能既中同大同都就FIB

打個電話問 無壞既
唔好理d盲反狗
btw反黑組果d係咪本身都黑黑地
點解你地咁仆街 做野又hea對市民又惡
有咩野又唔落案唔想做 仲要執法尺度不一致
又親政府又保皇 講點解你地咁撚hihi
到底係咩原因?
仲有 真係好想問 點解你地十居其九既脾氣都咁撚唔耐煩 問多幾句就想開拖隻拖咁 成日係度諗 駁番你地幾句真係好有可能比你地拉入後巷打

利申 報過案 比人打 反而個差人係針鳩我先
長期輪更制 係咪好快會死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞