程式交易 x 技術分析

904 回覆
65 Like 9 Dislike
你係咪搞錯左?
中國版MC有期指data架喎
又唔洗俾data錢
又有over 10年以上
用黎做backtest一流

只要你開個本地卷商戶口就得
就有係冇戶口
唔係要開大陸券商戶口咩?
大期1500 細期500 個tg谷其實係for佢share佢個algo既record並唔係乜野教學討論 不過連燈仔大把錢 都唔唔會怕比錢做白老鼠幫人試code

而事實上樓主呢d就真係無風險回報
月費定一次性?
梗係月費啦 未訓醒
隨您點講啦,白唔白老鼠睇您點睇姐,
蝕既咪叫白老鼠囉,

不過我上面都有講,我自己都有用緊黎trade, 襯條code仲work賺埋 zero risk profit我又睇唔到問題係邊,

呢到討論返algo算啦不如

(另外您話我個tg唔係乜野教學討論,不如您再碌返上去睇睇先,淨係講pin file個接駁教學係我自己打出黎)
淨係買一個月之後用舊code 唔得咩
同問。

down咗大陸MC 但搵唔到期指data
你都冇連data feed緊係冇data啦

HK broker 永豐/泛海 都得
呢2間我都開過 攞過d data backtest
原來係咁。
開戶要唔要入錢? 要唔要比月費plan ?
要俾錢都要開啦,10年data咼
有冇人想夾multicharts winter special優惠
劉明

1 Jan 2018 update balance
今日真係差10秒就係10秒, 1棍400點, 如果可以遲10秒平就FATFAT,
不過PROG識得係長針到平PUT已經無話可說,

雖然嬴唔多, 但係最緊要開個靚頭
又賣廣告
樓主,請問今日呢個instruction 有冇執行到?

下,我個post不嬲都係夾雜住update track record,再答下問題
今日係執行左綠色字同黃色字
係喎,睇錯左
自膠
巴打,我都想要2012-2016既1min data,可唔可以share 吓
個人認為如果trade期指,3年data都好夠,5年就頂盡,
再長既data未必有太大參考性
Lm
有興趣 tg me a029736
你直接去問下啦
我冇記錯 一個月有唔知幾多次trade就可以繼續免費用

世上冇free lunch
自己衡量下
招人夾multichats winter special
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞