程式交易 x 技術分析

904 回覆
65 Like 9 Dislike
而家咪forward test加real trade緊,每日開市前post trade位係channel到
不過個%您可以唔使理,佢視乎您set initial capital係幾多

18 JAN 2019 UPDATE BALANCE

23 JAN 2019 UPDATE BALANCE
琴日差一點CUT LOSS

25 JAN 2019 UPDATE BALANCE
(琴晚TRADE既位幾靚)
虛心請教,RSI 應該點用?

25JAN 2019 UPDATE BALANCE
差8舊水可以破頂
之前有人問過,但係佢想買斷,我又唔想
點樣買斷
買左之後唔比你用?
佢要知道內容, 佢又無得唔比我用既,
不過問題係條CODE會更新, 一更新佢又用唔到

1 FEB 2019 UPDATE BALANCE
等左全日, 夜晚終於上
勁呀師兄

大細期基本上寫法有好微分別,如果寫埋都無話唔得,影響唔太大
巴打會唔會貼真statement出黎?
Facebook咪有
ohhhhh sorry巴打 俾個like你
巴打覺得可以今年繼續掙?另外會唔會有咩情況下會令你d code突然唔再work/輸獲金?
過去3,4年條code都幾穩定,所以未擔心失效住,
而我無用任何indicators, 所以都唔太擔心會curve fit/失效
巴打好勁,3,4年都有效,請問你一開始本金係幾多,上到依家幾多呢?
應該夠錢退休
留名學野
20萬一張大玩起,唔記得玩到幾多,夠買磚頭就拎左出黎買鳥,所以而家只夠玩返細
邊有咁易
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞