[Mac撚] 用家/買機集中討論(26) 部撚部都買唔落手

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
屌,成條macbook lineup 既design 好心就砍掉重練啦
上面有巴打講左話要用個貴plan
個mon個成本點計都唔會600usd啦
結論係apple又賺
gen 3 butterfly 原來都係伏 唉
有咩問題?
新個os 係咪有bug
登入佢係咁話我錯password
Imac係咪冇咁伏?
屌我之前就係中咗

換成個mon換咗3千幾蚊

2016 MBP W/O TB
設計岀錯要消費者自己硬食
垃圾apple
我而家個WiFi Hardware又壞撚埋,去搵精靈又要畀3千幾

最早又係Keyboard壞,同Unbox Therapy個case一模一樣,好彩嗰次未過保

而家索性唔整算數,整整埋埋仲貴過買新

屌你老母基曲完全唔撚care QC,淨係識加價同出埋啲奇撚怪Product line
買個Usb 頂住先啦
記憶中有見過usb wifi support MAC
用緊,但係超級食電

平時用到8粒鐘,而家4個鐘打柴

考慮緊等佢出新定係轉會好對Apple 印象好差
表示難過
依家已經開始轉用cross platform 既software
萬一到時要放棄Apple都容易啲
依家Mac 真係越黎越買唔落手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞