[Mac撚] 用家/買機集中討論(26) 部撚部都買唔落手

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
宜家apple啲ssd咁快嘅?
似係,完全無明顯花痕的
我果部冇花
咁我應該係真係mon收左皮,冇光透出黎。
唔該哂巴打先,想問多句建議我整好定買部新好?
筆直唔多但可以應付買部翻新機,不過盡量唔想用咁多錢始終仲係學生
560x 唔駛apple 買(唔加spec 的話) 出咗vega 後出面一街平貨
抵屌嗎?定係好撚貴?
不了 thx
真?
ssd幾大
ssd型號?
有冇人知咩事?
有無人個openvanilla突然間灰色左轉都轉唔番?
成功係imac 2017上裝windows8.1
所有hardware都用到
終於踢走煩膠win10
請問macbook pro 2018啲apple店係咪齊哂版本 。想買2.6 i7 512gb vega 20,walk in會有?
上網買要等

我個windows 裝喺外置ssd
衣家應該得兩款BTO有得walkin:
i9 2.9 / 32GB / 1TB / 560X
i9 2.9 / 32GB / 1TB / VEGA20

上網見到2018 mbp 都係得咁多
你係1TB SSD ?
有冇人試過個Magic trackpad 2 用Bluetooth連唔到,用usb連就用得?

我果部係iMac,以前用過冇問題,個pad放左兩年拎返出黎用就唔得。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞