【豐澤故障】標錯價能否取消交易? 律師:若豐澤已收錢,買家勝訴的機會較大

934 回覆
496 Like 20 Dislike
佢有冇講原因?
source
仲有無其他人都係要等2030年先有貨拎
你落得訂就要接受 2030啦
又要貪小便宜又要即刻出貨比你呀?
你當自己邊個

睇到你執唔到着數嬲嬲豬真係好好笑

死窮撚
最好啦
豐澤破產結業,蘇寧果堆係香港愈做愈大
經過今次事件,以後所有網店加條款會小心,可取消
支持豐澤cut 單 體驗黃子華魚蛋通論:人有我無,我要佢都無
留名等睇 child 登仔攞副身家出黎同誠哥打官司
打贏就本利歸還 fat fat la
我買個陣點知係標錯價定真係想益家坊先
見到有平我買左先有咩問題, 開咩小便宜事

利申 冇買任何野
一個小員工就可以搞到天翻地覆 IT狗唔再係狗了 審判大財團 推翻資本主義嘅機會嚟啦
Hold Limit 呢個動作係銀行做 舊錢未落到豐澤
傻鳩上面係度brah brah brah
駁唔到就負評
去溫熟啲書先啦
佢話公司落左order唔比拎 要再作安排 我問咁點解仲出Email 佢有解釋話系統出錯 要叫寫字樓聯絡我 佢都好有禮貌 我都唔好意思搞落去
我用支付寶比成張單唔見埋
快d去打倒強權啦,誠哥等緊你地
支持完成交易又收唔到果啲告豐澤,我想知係咪真嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞