有無new age巴打入黎傾下計?

1001 回覆
19 Like 5 Dislike

巴打你係大學生?

係阿

眼見唔係好多大學生信相類近嘅野,佢地口中話信,但就會笑,所以我都唔敢喺我同學圈子講出去。

我都好小講
連我同女朋友講都feel 到佢好懷疑
又依為我信耶穌之類,不過佢支持我

依家係想等我自己ready ,or 做到個到榜樣先

巴打邊間u?
我會先探知下佢地信唔信呢樣野,然後跟佢地興趣慢慢講。

眼見唔係好多大學生信相類近嘅野,佢地口中話信,但就會笑,所以我都唔敢喺我同學圈子講出去。

我都好小講

巴打邊間u?

會自爆架wor

巴打你係大學生?

係阿

我都好小講

巴打邊間u?

我都會蜻蜓點水咁睇吓佢哋咩反應先
如果冇興趣, 甚至抗拒就唔會再講 (不過好似咩話題都係咁 )
我會諗即係佢哋未係時候要接觸呢樣嘢

好嘢大家都有,我好難先遇到咁多神秘十字紋朋友㗎

真係咁難遇? 我見係到大家都有,以為好易就有

手掌紋唔係不嬲好多十字咩

我身邊有呢一隻十字紋嘅日唔多,有都未必係newage

等我都問吓身邊啲人先
我哋能夠聚首一堂真係好有緣呀!!
同埋我睇完阿卡拉既說話
我有個feel 係佢有份同我講叫我努力d ,我係得既

其實我想問,點解外星人嗰邊個post 搞搞下變咗講newage? 我追到3咋。
同埋係咪主要講連接"上面"?

唔明白點解咁都要嘈。本身post名就係講外星人同埋宇宙,靈性嘅發展可以拉到去外星野,而本身出體亦可以拉到去外星人,但就俾人話off topic。然後就不停有人話講獸,令到個post嘅內容唔夠廣闊,變得開始有啲悶。

正如投巴講既金翼天使,我都覺得係靈性

因為大眾對外星人嘅睇法比較"狹隘"
一講起外星人就諗到神秘呀侵略呀等等, 冇諗過都可以同靈性有關
其實有啲指導靈都係外星人嚟添

唔明白點解咁都要嘈。本身post名就係講外星人同埋宇宙,靈性嘅發展可以拉到去外星野,而本身出體亦可以拉到去外星人,但就俾人話off topic。然後就不停有人話講獸,令到個post嘅內容唔夠廣闊,變得開始有啲悶。

正如投巴講既金翼天使,我都覺得係靈性

因為大眾對外星人嘅睇法比較"狹隘"
一講起外星人就諗到神秘呀侵略呀等等, 冇諗過都可以同靈性有關
其實有啲指導靈都係外星人嚟添

Aggar
呢度同隔離外星人post有咩唔同?做乜過晒黎?

因為佢地話newage 同外星冇關
話我地令到個post 變左質,所以我地過左嚟依到傾

認真,我即刻諗關D乜嘢病事

真係會有病?

我唔識
係咪你彈太多結他?
是但搵的:http://dmke.pixnet.net/blog/post/188014005-從手相看健康!簡單易懂,快來對照!快來了

頭先拎我媽隻手掌嚟睇
真係冇乜

真係會有病?

我唔識
係咪你彈太多結他?
是但搵的:http://dmke.pixnet.net/blog/post/188014005-從手相看健康!簡單易懂,快來對照!快來了

頭先拎我媽隻手掌嚟睇
真係冇乜

你是咪亂食嘢、唔瞓覺、少運動、同...salty and wet?

我唔識
係咪你彈太多結他?

頭先拎我媽隻手掌嚟睇
真係冇乜

你是咪亂食嘢、唔瞓覺、少運動、同...salty and wet?

i mean 佢冇十字紋

亂食野冇,唔訓覺就十二點幾到訓
運動就成日有做gym
咸濕就中晒

摩西巴你係咪唔鍾意貓?

都係既,因為覺得佢地好高傲,同埋我對貓敏感
但有d 好痴人既,好得意既,我又ok,會撚下佢地

點解我會咁問,係見你影本書缺乏愛呢頁。
昴宿星人講過,唔鍾意貓既人係缺乏愛,貓代表愛,佢既爪代表受愛傷害,所以受過愛傷害既人唔鍾意貓,唔相信愛。

都唔算唔鐘意
有d 痴身都會玩埋一份好開心
係有d 摸佢都走個d 就覺得黑人憎

btw,我好鐘意狗

都係既,因為覺得佢地好高傲,同埋我對貓敏感
但有d 好痴人既,好得意既,我又ok,會撚下佢地

昴宿星人講過,唔鍾意貓既人係缺乏愛,貓代表愛,佢既爪代表受愛傷害,所以受過愛傷害既人唔鍾意貓,唔相信愛。

都唔算唔鐘意

btw,我好鐘意狗

不過傷害就受左好多

都唔算唔鐘意

btw,我好鐘意狗

不過傷害就受左好多

所以有佢道理,你幫我證實左啲資料

我最唔鍾意見到D困住嘅動物

都唔算唔鐘意

btw,我好鐘意狗

鍾意狗既人代表佢要既愛係伴侶既忠誠

可能自己既傷害最深都係兄弟既betrayal 同埋女人個d
所以覺得狗好好

其實最初入去只係打算講下外星野,點知打左幾十行出嚟又俾人話無source唔知我係咪亂up。後來講下冥想,因為冥想同宇宙有關,又話係newage。
有冇巴絲打可以推介下去搵邊到師傅學靈氣?

GOOGLE 左幾個都好似好流咁
呢度如果講夢得唔得?
我未有本事知道自己發緊夢
你地會唔會一識人就好快知佢同自己唔啱傾?

其實最初入去只係打算講下外星野,點知打左幾十行出嚟又俾人話無source唔知我係咪亂up。後來講下冥想,因為冥想同宇宙有關,又話係newage。

由post1追到7.5,明明外星人,new age靈性所有嘢都係有關連,但去到7.5先無啦啦俾人話offtopic,其實嗰班係咪AI嚟?!
況且講投巴同荷巴又好少出現,而家嗰邊靜哂冇乜進度咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞