有無new age巴打入黎傾下計?

1001 回覆
19 Like 5 Dislike

你要善用吸引力法則,快D有女朋友~~

我其實有問佢第三隻眼嘅事
佢話佢好細個就有 亦可以幫人開眼
有好有唔好 睇下跟咩師父
我都想我靈性有提升 不過自己太多雜念
話說我追外星人同二十歲陰陽眼就第一次俾鬼壓
唔知關唔關事

呢個要專家答你

我都想認識下自己

唔好嘅目的?

可能見噢巴咁勁 想學
所以噢巴係email度再澄清 佢d能力唔關靈氣事

係呀,佢嘅能力唔係人人要得起㗎

我反而唔想要,好驚 我想正正常常乜都睇唔到。學嚟比我知點打坐做防護同點醫下人only

其實我都想知自己能力點 可以點做
而家有d似盲頭烏蠅亂咁中

我原本去開一間廟街中式塔羅 個個朋友連我都覺凖
我去到排曬隊又諗起投巴廟街話有天使占卜okay凖
咪係試下 我測左事業同愛情
事業就話有人會打小報告 叫我用愛同歡容去對佢地
愛情就話我唔識同女人相處 佢話對媽咪嘅態度同我財運有直接影響 佢話媽咪係點 弟時個老婆都會係點
仲有以我依家個能量要四十歲先有好愛情 因為我不識聽女人嘅心
另外佢攞住個水晶靈攞幫我測五輪
話我心塞口塞 但對依方面有好奇
我心內好嬲自己 好多憤怒
最尾佢介紹左本書俾我

成件事會提醒我時刻寬容對仼何事
但占卜方面我就五十五十
Ps係戴眼鏡嘅哥哥黎

唔知關唔關事

你係咪對清醒夢or 出體有興趣? 因為呢d 能力醒覺左會有機會。唔係真係有鬼責,唔洗擔心

唔知關唔關事

呢個要專家答你

誠絲有日講完出體
我就發夢自己出左體
可能比佢d energy 影響左
or 思想真係創造出實相

我反而唔想要,好驚 我想正正常常乜都睇唔到。學嚟比我知點打坐做防護同點醫下人only

睇下書先囉

唔知關唔關事

你係咪對清醒夢or 出體有興趣? 因為呢d 能力醒覺左會有機會。唔係真係有鬼責,唔洗擔心

我一兩個月前同朋友翻大陸按摩 突然全身郁唔到但清醒
之後都間中有一兩下 我唔夠膽話出體

唔知關唔關事

呢個要專家答你

誠絲有日講完出體
我就發夢自己出左體

日有所思夜有所夢
我睇完外星人po個晚都見到外星人 佢仲篤我個心叫我走 醒個下個心離一離 我諗發夢啫

呢個要專家答你

誠絲有日講完出體
我就發夢自己出左體

日有所思夜有所夢
我睇完外星人po個晚都見到外星人 佢仲篤我個心叫我走 醒個下個心離一離 我諗發夢啫

我覺得自己真係對發夢or 出體完全冇天份
試過發夢有一次知自己發夢,係夢叫自己揸實d 野
一揸,係成個人醒左揸實左拳頭 膠到

睇下書先囉

某d原因我日日都係誠品蒲
其實我都睇左好多目錄
我諗要時間同搵人解答下d問題
d書好多都講差唔多

呢個要專家答你

誠絲有日講完出體
我就發夢自己出左體

日有所思夜有所夢

我覺得自己真係對發夢or 出體完全冇天份
試過發夢有一次知自己發夢,係夢叫自己揸實d 野
一揸,係成個人醒左揸實左拳頭 膠到

老實講 我都無咩興趣學發夢 因為我完全唔明個種感覺
我成日有動物黐埋身
我成日有動物黐埋身

絲打分享下
無睇半日多左十幾頁
突然進度咁快架
我係藍瘦小香菇

講一講番啦 上完Angus既靈氣
係feel到有靈氣既當同人做既時候

但佢唔知係咪年廿八心情唔好
好似唔太鍾意答問題
問佢野 如果唔exactly關點樣運作靈氣
佢會話:
咁又點呢?
宜啲野我唔敢講,你話有就有,無就無
可能係㗎 可能係㗎

佢只會教「運作靈氣」
問多啲佢都唔會理你

感覺到佢只係做靈氣同自然療法既研究
係佢身上感覺到佢係一個無靈修既人

不過我覺得都有好處既
有學靈氣既人只係普通人 唔係啲對神秘野有興趣既
其實唔知係咪自己真係有d sense 到唔對路既能力
個時病,周圍入邪教
但係半途都走得返出嚟
因為去到中段feel 到好大負能量
同埋個內心係咁叫我走

各位話唔知點連接既巴絲
雖然我唔係好識,導行仲係好低
但我覺得要領係多d 聽內心既感受
有時試下平靜落嚟
你feel 到有d 諗法係會彈出嚟
但係個d 諗法,係你會feel 到係一d 指示嚟
同埋,真係唔好心急
因為到你平靜到落嚟個時,就會有
可能係個人平時既思緒太亂,所以先冇留意內在同你講過乜

近滕麻里惠

https://youtu.be/CAlUE6nULeM
我係藍瘦小香菇

好似唔太鍾意答問題
佢會話:
咁又點呢?
可能係㗎 可能係㗎

佢只會教「運作靈氣」
問多啲佢都唔會理你

不過我覺得都有好處既

你上完一級?
咁二級搵第二個囉

我有呀,代表乜

咁?

我都有呀,呢條紋係代表你天生對神秘學嘅題特別有靈感。

我岩岩都睇下自己隻手掌
除左正中間最深色個十字 成行有5個十字
右手我都有好深色既十字
可能只係我太多野撚 成手都係紋
我係藍瘦小香菇

好似唔太鍾意答問題
佢會話:
咁又點呢?
可能係㗎 可能係㗎

佢只會教「運作靈氣」
問多啲佢都唔會理你

不過我覺得都有好處既

你上完一級?
咁二級搵第二個囉

上完一堂囉
二級唔會搵番宜個人

我㩒住我老公唔比佢比錢去上二級住
不過聽我老公講個老師上佢堂時啲態度好好
但我果堂就好差
我係藍瘦小香菇

好似唔太鍾意答問題
佢會話:
咁又點呢?
可能係㗎 可能係㗎

佢只會教「運作靈氣」
問多啲佢都唔會理你

不過我覺得都有好處既

你上完一級?
咁二級搵第二個囉

上完一堂囉
二級唔會搵番宜個人

但我果堂就好差

人夾人?
我係藍瘦小香菇

好似唔太鍾意答問題
佢會話:
咁又點呢?
可能係㗎 可能係㗎

佢只會教「運作靈氣」
問多啲佢都唔會理你

不過我覺得都有好處既

好彩冇跟佢

試過好多次
你地好似會feel到能量個啲但我好似乜反應都無

其實我唔肯定 我反應都幾遲鈍
我諗我成日feel到隻手好似血管係度跳個d係能量 我估係掛

我Feel到有野係咁流動 不過我諗係血黎

我一平靜落嚟打坐就feel 到自己心跳
成身都跳下跳下
腿又有d 地方彈下彈下咁。其實想問好耐係咩嚟

我會感覺到全身震,每深呼吸一下就震得更勁,然後當觀想脈輪果陣會感覺到脈輪嘅位會震同埋有少少重。
其實唔知係咪自己真係有d sense 到唔對路既能力
個時病,周圍入邪教
但係半途都走得返出嚟
因為去到中段feel 到好大負能量
同埋個內心係咁叫我走

各位話唔知點連接既巴絲
雖然我唔係好識,導行仲係好低
但我覺得要領係多d 聽內心既感受
有時試下平靜落嚟
你feel 到有d 諗法係會彈出嚟
但係個d 諗法,係你會feel 到係一d 指示嚟
同埋,真係唔好心急
因為到你平靜到落嚟個時,就會有
可能係個人平時既思緒太亂,所以先冇留意內在同你講過乜

呢樣真,曾經有一個自稱連接到高我嘅人同我講,叫我信多啲直覺,有啲未見過又腦中浮現嘅多數都係前世或者觀想到嘅野。

咁樣呀 我睇靈氣書用對手去掃描七輪 我有樣學樣 咁我真係feel到脈輪震
但唔識解 有d跳得快但細力 有d慢 有d大力d

反應大會拮手咁?

唔係呀 係手掌feel到好似動脈咁跳 再大力好多 係心輪
我下三輪應該塞塞地 因為感覺好微
眉心跳得快 但細力 頂輪就好似心跳咁 一下一下
到目前為止我都未試過話吉手的感覺 道行未夠

唔拮手就得㗎喇

拮手係咩事幹
而家咁講 我揸耐d條水晶鏈同埋帶藍芽耳筒都feel到跳跳下

類似電親咁,會有啲電入左你隻手。我試過拎過一粒大水晶,用右手都feel到有電入。
不過平時買水晶都會用呢個方法睇下有無能量。
我係藍瘦小香菇

好似唔太鍾意答問題
佢會話:
咁又點呢?
可能係㗎 可能係㗎

佢只會教「運作靈氣」
問多啲佢都唔會理你

不過我覺得都有好處既

好彩冇跟佢

不過咁 大部分人真係好普通既人
想話幫 仔女 身邊既人治療㗎咋
所以佢都只會教人做宜方面既野

不過宜家學左我就可以幫我隻狗狗做

你上完一級?
咁二級搵第二個囉

上完一堂囉
二級唔會搵番宜個人

但我果堂就好差

人夾人?

可能我樣衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞