有無new age巴打入黎傾下計?

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
各位今日都去曬下太陽啦

其實我feel 到,但唔知係咪個個
希望你地識得自重

我申請左咋
搞到有啲淆底唔敢入

冇野好驚,一正破萬邪

希望你地識得自重

我申請左咋
搞到有啲淆底唔敢入

我有tg 無入
自修下先再算 我連門口都未見到
Dolly 絲,見字請爭取去曬太陽

我平時無搽防曬

係好憤怒
佛都有火

推算番時間 感覺唔到都估到Ta絲講緊邊個

琴晚出左去誠品買左源場 冥想 尋找內心的鑽石
本身諗住去花市 最後驚太多人逼死無去到

我唔可以再睇咁多日劇韓劇
搞到無哂時間睇書同做自己野

我估唔到係邊個

btw返工放工返到屋企其實都冇幾多時間可以睇書
成日覺得時間唔夠用

無時間係真
同埋我份工成日消耗我好多腦力
放左工我仲要做埋人妻
時間就像乳溝擠極都無乜
有邪念嘅人,你嘅邪念係會散發出嚟嘅,唔好以為冇人知。你喺呢度見到咁多有正念嘅人,就嚟呢度搞搞陣。連登有其他地方啱你,你都係返去嗰度啦。你喺呢度唔會得到你要嘅嘢。 快D走!!!!!

邊個
Dolly 絲,見字請爭取去曬太陽

我平時無搽防曬

今日點都要曬
希望你地識得自重

我申請左咋
搞到有啲淆底唔敢入

我有tg 無入
自修下先再算 我連門口都未見到

隨緣

逐個圖案慢慢睇
睇晒都冇感覺既人,代表佢個心封閉左,或極度理性/執著,脈輸閉塞
建議多晒太陽,做見光運動,唔好做毒撚自閉

其實好好奇 d顏色同圖案點研究出黎

逐個圖案慢慢睇
睇晒都冇感覺既人,代表佢個心封閉左,或極度理性/執著,脈輸閉塞

應該係會有咩感覺
我覺得好似細個睇超人啲光之國文字
超人?
超人?

直覺覺得咋
睇返又覺得一啲都唔似 唔好怪小弟亂Up
原來有啲咁嘅嘢
原來有啲咁嘅嘢

我會覺得超人呢套嘢其實好重New Age成分係入面
又係講光同愛
記得超人迪加有一集講過講圓谷英二嘅故仔 不過應該都係虛構 話佢創作超人係因為佢預過一個金星黎嘅外星人
初代嘅超人就好似New Age講嘅光之工作者嗰啲咁
同一個死左嘅男仔同化 好似轉世咁樣
然後啟蒙人 保護人 同時所有人都可以發光發熱

可能係我幼稚 但係我由細到大就係比超人呢一啲道理帶大 每一次睇返全世界人一齊變成光救超人迪加嗰集 我就好想喊
其實幾好
小朋友先係天生光之工作者
只係佢地冇權
如果佢地可以話多D事個世界會善良好多
原來有啲咁嘅嘢

又係講光同愛
記得超人迪加有一集講過講圓谷英二嘅故仔 不過應該都係虛構 話佢創作超人係因為佢預過一個金星黎嘅外星人

可能係我幼稚 但係我由細到大就係比超人呢一啲道理帶大 每一次睇返全世界人一齊變成光救超人迪加嗰集 我就好想喊

巴打
原來有啲咁嘅嘢

又係講光同愛

巴打

記憶都好模糊啦
但係每睇返 感覺都好強烈

又係講光同愛

巴打

記憶都好模糊啦
但係每睇返 感覺都好強烈

我細個都係睇超人大
細個睇覺得好感動好有愛
有冇巴絲睇過心靈能量呢本書?
http://www.books.com.tw/products/0010548544

逐個圖案慢慢睇

其實好好奇 d顏色同圖案點研究出黎

感應,神示,高靈教落
大致係咁
http://www.books.com.tw/products/0010548544

我拎過上手睇目錄 但好快放底左
揀左第二本睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞