有無new age巴打入黎傾下計?

1001 回覆
19 Like 5 Dislike

有時我好想連接到指導靈
我成日覺得自己ready
但係日常生活上反映,其實我真係未得
但係我真係好想佢比到signal 我去guide 住 我 ..

我覺得呢D真係整定。
我有朋友連結左, 學左akashic records,佢都介紹埋佢助教比我。而我都有幾個朋友(加埋3個)都想學,但偏偏老師要5個人先教而佢就離開香港。
佢1月頭個時我知佢有CLASS但我有2日都唔得閒學唔到

成日都覺得,點解連靈性提升都係咁錢錢錢,好似自己冇條件就連覺醒既機會同資格都冇咁

我初初都唔明,但最近會咁諗,可能佢地放棄左人生好多機會先可以做到呢方面既導師,佢地其實要維持生活都好困難的。我地睇佢地好,好次收好貴,但其實可能人地放棄左穩定既收入幾年先學有所成教人,始終價錢都係市場控制既,但個市場我相信無想像中咁大。

所以要普及推廣靈性就要靠我地多d 人學,咁識既人多左,自然下一代人就可以平d 接觸到,甚至唔使錢

利申:樂觀撚

有時我好想連接到指導靈
但係我真係好想佢比到signal 我去guide 住 我 ..

我覺得呢D真係整定。
我有朋友連結左, 學左akashic records,佢都介紹埋佢助教比我。而我都有幾個朋友(加埋3個)都想學,但偏偏老師要5個人先教而佢就離開香港。

成日都覺得,點解連靈性提升都係咁錢錢錢,好似自己冇條件就連覺醒既機會同資格都冇咁

摩西你未ready住,呢句我講嘅,你唔好心急住,你本何權峰講乜呀?咁多本唔揀你揀咗本叫你唔好急嘅,你記唔記得?
到你ready D嘢會好順利咁走向你的。

我覺得呢D真係整定。

摩西你未ready住,呢句我講嘅,你唔好心急住,你本何權峰講乜呀?咁多本唔揀你揀咗本叫你唔好急嘅,你記唔記得?

有時都會反覆咁諗,到底自己得未
到底自己睇緊既野係咪岩?
到底我之後會點
都會有依d 情緒出現
但係依個時候,再拎返起d 書睇
感覺,又平和了不小

有時我好想連接到指導靈

我覺得呢D真係整定。

我初初都唔明,但最近會咁諗,可能佢地放棄左人生好多機會先可以做到呢方面既導師,佢地其實要維持生活都好困難的。我地睇佢地好,好次收好貴,但其實可能人地放棄左穩定既收入幾年先學有所成教人,始終價錢都係市場控制既,但個市場我相信無想像中咁大。

所以要普及推廣靈性就要靠我地多d 人學,咁識既人多左,自然下一代人就可以平d 接觸到,甚至唔使錢

其實我學冥想同靈性好好彩無洗過錢,有個人免費幫我同教我,我都幾感謝佢。

我覺得呢D真係整定。

有時都會反覆咁諗,到底自己得未
到底自己睇緊既野係咪岩?
到底我之後會點
都會有依d 情緒出現
但係依個時候,再拎返起d 書睇
感覺,又平和了不小

相信自己直覺

其實我學冥想同靈性好好彩無洗過錢,有個人免費幫我同教我,我都幾感謝佢。

我都覺得係到撞到大家好好彩,想多謝各位

有冇書可以睇
睇靈魂永生講呢個世界有d 地方係一d 能量交會點,一 d 強既能量點可以好快將你思想同情緒化為物質實相既實體表達。係呢d 能量點上面既建築物會更堅固,而生物生長會較旺盛,好既條件都會盡量集中。但會受果度既人既思想情緒影響表達。roughly 我覺得香港本身就係一個點,但賽斯話呢本書唔係重點講呢樣野所以無講詳細如個點有幾大之類。但有提過有人直覺會知,有無感應強既巴絲講下邊區有比較強既感覺?
有冇書可以睇

有巴打講過入門可睇'與神對話'
睇靈魂永生講呢個世界有d 地方係一d 能量交會點,一 d 強既能量點可以好快將你思想同情緒化為物質實相既實體表達。係呢d 能量點上面既建築物會更堅固,而生物生長會較旺盛,好既條件都會盡量集中。但會受果度既人既思想情緒影響表達。roughly 我覺得香港本身就係一個點,但賽斯話呢本書唔係重點講呢樣野所以無講詳細如個點有幾大之類。但有提過有人直覺會知,有無感應強既巴絲講下邊區有比較強既感覺?

我之前提過嗰兩個地方算唔算?

我post 錯隔離

咁結果點啊 係咪開門無左人??

本來以為會開第二度lift 門,因為照計嗰部lift 應該已經上咗去,點知同一部lift 門開返,咁我同個朋友就一齊入lift ,後面仲有個女人跟著入埋嚟,而個lift 入面係

我個朋友即刻問:咦?頭先個人呢?
咁我地對望下,又望下個女人,佢又望下我地(其實唔知佢有冇目擊)。
我一發現部lift冇人,就以為係ghost 啦,所以即刻feel吓睇下有冇乜嘢特別感覺啦,又冇喎,咁就lift到出咗lift.
本來我一路都諗應該係ghost 啦,但睇完投巴個post 之後我相信佢係time traveller. 原因係(1)我一向都冇 yin yeung eyes ,(2)我feel 唔到有嘢,(3)我望到嘅影像同平時冇分別。
~完~

有機會係嗰個"人" 將自己teleport 咗去其他地方
因為每個地方都係振動組成, 有唔同嘅"振動標籤"
當你認定咗一個地方嘅振動標籤, 然後用意識改變自己嘅振動去符合嗰個地方嘅振動
咁就可以將自己傳送去嗰個地方
唔止局限於空間, 仲包括時間, 即係你可以喺時空之中穿梭
經過修練嘅人係可以做到呢點, 其實好多存有都係用呢個技巧 travel
留名
留名等睇啲神棍入黎騎劫個post

神棍可唔可以死全家

神棍可唔可以死全家

希望呢個post係清泉
留名

用"真名" 上連登
星座又newage,水晶又newage,陰謀論又newage,乜鳩都話係newage

星座
星座又newage,水晶又newage,陰謀論又newage,乜鳩都話係newage

星座

星座

Newage意思唔係大雜薈咩
我覺得大家要分清楚咩係Newage先
好多人將通靈資料都當係
咁樣會好混亂

你又講得啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞