有無new age巴打入黎傾下計?

1001 回覆
19 Like 5 Dislike

靠 not 夠
打錯字

可能我真係習慣左凡事靠自己,另一個意思即係信唔過人。不過我習慣左喺自己做到嘅情況下自己做哂佢,唔鐘意煩到人,其實我都有少少知道自己嘅問題。有好多野都唔會講出嚟,收收埋埋。

我自細就係無咩朋友,無咩同學,講少少野又有時俾人笑。跟住屋企人要求我好有紀律,什至最近同我講俾我出街我要對佢感恩,其實佢地到而家都唔知我會做冥想。

感恩???!!! 救命!

認真,你有能力就儘快搬出嚟自己住啦

可能我真係習慣左凡事靠自己,另一個意思即係信唔過人。不過我習慣左喺自己做到嘅情況下自己做哂佢,唔鐘意煩到人,其實我都有少少知道自己嘅問題。有好多野都唔會講出嚟,收收埋埋。

我自細就係無咩朋友,無咩同學,講少少野又有時俾人笑。跟住屋企人要求我好有紀律,什至最近同我講俾我出街我要對佢感恩,其實佢地到而家都唔知我會做冥想。

佢地將你睇地自己嘅財產
唔好介意,但你呢個情況好讓人擔心
唉,我成日用咗emoji

卡巴拉生命樹係猶太人既密法,所有生命既藍圖
人類圖用生命樹藍圖套入去,得出你一出世既性格、議程等等

我見到有website 整人類圖,不過唔識解

可能我了解唔夠深 睇極都好似普通算命星座咁
點都覺得佢點講 擺落邊個人度都係咁

你試下睇埋爻同個閘門入左咩星,都好大分別架

呢度冇所謂啦

呢度冇所謂啦

字又寫錯,我話我成日用錯呀~~

我見到有website 整人類圖,不過唔識解

可能我了解唔夠深 睇極都好似普通算命星座咁
點都覺得佢點講 擺落邊個人度都係咁

其實就係古代占星術
新包裝變newage

真係好佩服喵巴嘅見識,喵巴你一定要出書呀

佢地將你睇地自己嘅財產

我知道呀,佢地要求嘅係愚孝,而唔係孝順。其實我原本都決定左遲下搬,但屋企賣左單位還錢,仍然係租單位,無能力買樓,而且佢地又多病痛,所以我就算有能力都好難搞。

佢地將你睇地自己嘅財產

我知道呀,佢地要求嘅係愚孝,而唔係孝順。其實我原本都決定左遲下搬,但屋企賣左單位還錢,仍然係租單位,無能力買樓,而且佢地又多病痛,所以我就算有能力都好難搞。

同人合租之類啦
你自己看著辦啊
唔好自己受哂啊
佢地有你咁乖嘅仔都唔知知唔知
我登你心痛

因為我長期生活喺一個負能量高嘅地方,好多時都要轉化能量。

我屋企負能量好高
我老豆一返,我feel 到成個氣場即刻dark 左

有冇得住hall?

唔啦,冇得彈結他,又唔方便。我比較內向,鐘意係屋企

我屋企負能量好高

有冇得住hall?

你去多D赤柱,淺水灣啦

因為我長期生活喺一個負能量高嘅地方,好多時都要轉化能量。

我屋企負能量好高

有冇得住hall?

住hall真係唔係個個岩,有好多hall都好chur
你地三個可以一齊住

有冇得住hall?

住hall真係唔係個個岩,有好多hall都好chur

住左兩年 覺得住Hall好耗費心神 冇時間睇書
作息唔定時
我講少少人類圖的睇法,未必一定啱

1,人類圖個起盤係唔多跟常理,尤其係64卦果部分,唔使考究點解係咁,神示感應的野好多時難以理解甚至無得解
2,七政三王四餘的落宮度數只係睇你邊d閘門開左,通唔通都會隨行星移動而改變
3,佢套野一路都無公開過計算方法,而且重要係2027年前有效,我都唔知點解
4,成套人類圖睇落去用左好多新舊學說,但唔見得可以連貫原有的學說系統,就好似套64卦落去,天圓地方圖乾坤兩卦永遠都係天南地北一個係午(獅子)一個係子(水瓶),但佢變左係卯(天蠍)酉(金牛)立極,又比如通道說係講脈輪閘門通道,但又無講每粒行星開的閘門通道的影響性
新手留名學野
睇左好耐但乜都唔識
點樣由零開始

1,人類圖個起盤係唔多跟常理,尤其係64卦果部分,唔使考究點解係咁,神示感應的野好多時難以理解甚至無得解
2,七政三王四餘的落宮度數只係睇你邊d閘門開左,通唔通都會隨行星移動而改變
3,佢套野一路都無公開過計算方法,而且重要係2027年前有效,我都唔知點解
4,成套人類圖睇落去用左好多新舊學說,但唔見得可以連貫原有的學說系統,就好似套64卦落去,天圓地方圖乾坤兩卦永遠都係天南地北一個係午(獅子)一個係子(水瓶),但佢變左係卯(天蠍)酉(金牛)立極,又比如通道說係講脈輪閘門通道,但又無講每粒行星開的閘門通道的影響性

全部字都識不過摒埋一切就唔明luuuuu

所以好多人都話我係話題終結者

依套人類圖,簡單講就係覺得準咪用,用唔到就自然消失,唔明的部份書又無講而自己諗唔通就唔好再掂果部份

所以好多人都話我係話題終結者

依套人類圖,簡單講就係覺得準咪用,用唔到就自然消失,唔明的部份書又無講而自己諗唔通就唔好再掂果部份

你層次太高,可能有深入研究嘅巴絲會鍾意睇㗎
hi 各位好我追曬全部post 而家先申請個acc
家下每日都會冥想 大家可以膠流下
有咩實際用處?做人健康左?
我聽過有人講話可以用靈魂行街,係咪真?

你問緊乜嘢?
新手留名學野
睇左好耐但乜都唔識
點樣由零開始

我想知摩西會點答你...
唔知點解我會叫你睇咗近藤麻里惠先,佢唔係newage 㗎不過,但係你可以試下用佢套方法練下點樣接通自己個心❤️先
hi 各位好我追曬全部post 而家先申請個acc
家下每日都會冥想 大家可以膠流下

有無咩想分享?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞