有無new age巴打入黎傾下計?

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
好小人,推下先
好小人,推下先

有睇你分享
見到摸西巴嘅改變覺得好勵志

+1

依個都係一個insight
feel 到內在要我改變
share 出嚟比人知
再同大家一齊學習同進步

依個都係一個insight
feel 到內在要我改變
叫我share 出嚟比人知
再同大家一齊學習同進步

諗住見到有feel 就會send d 上嚟比巴絲分享下
講多句。
接觸既巴打,千奇唔好好似我之前咁
我之前係睇與神對話先
係4 年前。個時睇完,我係逼自己正能量同埋仁慈
後面當然反效果好大,直頭令我變成更負面更惡既人。
睇完,係比你有個覺悟其實人生係點點點
但你未ready 既,千奇唔好逼自己
反效果係真係好好好好好好大
睇完之前,keep 住學習,keep 住睇
打坐我就未有 ,唔敢打住,學左靈氣先打諗住

唔開心個時,唔好逼自己

我依家係唔開心,係知同比自己唔開心
到平靜返個時,就唔係逼出嚟
係了解得多而自發性地打從心底裡平靜返

要學習同了解多去令自己不斷提升
唔係唔得到逼自己扮得

巴打你係大學生?

係阿

眼見唔係好多大學生信相類近嘅野,佢地口中話信,但就會笑,所以我都唔敢喺我同學圈子講出去。

巴打你係大學生?

係阿

眼見唔係好多大學生信相類近嘅野,佢地口中話信,但就會笑,所以我都唔敢喺我同學圈子講出去。

我都好小講
連我同女朋友講都feel 到佢好懷疑
又依為我信耶穌之類,不過佢支持我

依家係想等我自己ready ,or 做到個到榜樣先

好嘢大家都有,我好難先遇到咁多神秘十字紋朋友㗎

真係咁難遇? 我見係到大家都有,以為好易就有

手掌紋唔係不嬲好多十字咩

我身邊有呢一隻十字紋嘅日唔多,有都未必係newage

係阿

我都好小講
連我同女朋友講都feel 到佢好懷疑
又依為我信耶穌之類,不過佢支持我

依家係想等我自己ready ,or 做到個到榜樣先

如果對方唔係有興趣我直頭唔會講,我試過太多次被"封咀"了
其實我想問,點解外星人嗰邊個post 搞搞下變咗講newage? 我追到3咋。
同埋係咪主要講連接"上面"?

諗住見到有feel 就會send d 上嚟比巴絲分享下

摩西巴你係咪唔鍾意貓?

都係既,因為覺得佢地好高傲,同埋我對貓敏感
但有d 好痴人既,好得意既,我又ok,會撚下佢地

真係咁難遇? 我見係到大家都有,以為好易就有

唔講唔知
成隻手掌都係十字
我以為人人都係咁

唔講唔知
成隻手掌都係十字
我以為人人都係咁

你隻掌最凸出係條靜脈

唔講唔知
成隻手掌都係十字
我以為人人都係咁

你隻掌最凸出係條靜脈

咁你都留意到
我望返張相先知

唔講唔知
成隻手掌都係十字
我以為人人都係咁

你隻掌最凸出係條靜脈

咁你都留意到
我望返張相先知

第一眼見到嘅係佢

你隻掌最凸出係條靜脈

咁你都留意到
我望返張相先知

第一眼見到嘅係佢

認真,我即刻諗關D乜嘢病事

咁你都留意到
我望返張相先知

第一眼見到嘅係佢

真係會有病?

第一眼見到嘅係佢

真係會有病?

我唔識
係咪你彈太多結他?
是但搵的:http://dmke.pixnet.net/blog/post/188014005-從手相看健康!簡單易懂,快來對照!快來了
其實我想問,點解外星人嗰邊個post 搞搞下變咗講newage? 我追到3咋。

唔明白點解咁都要嘈。本身post名就係講外星人同埋宇宙,靈性嘅發展可以拉到去外星野,而本身出體亦可以拉到去外星人,但就俾人話off topic。然後就不停有人話講獸,令到個post嘅內容唔夠廣闊,變得開始有啲悶。

唔明白點解咁都要嘈。本身post名就係講外星人同埋宇宙,靈性嘅發展可以拉到去外星野,而本身出體亦可以拉到去外星人,但就俾人話off topic。然後就不停有人話講獸,令到個post嘅內容唔夠廣闊,變得開始有啲悶。

agger

正如投巴講既金翼天使,我都覺得係靈性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞