有無new age巴打入黎傾下計?

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
有冇巴絲打可以推介下去搵邊到師傅學靈氣?

GOOGLE 左幾個都好似好流咁

都係嗰句,小心啲揀
你地會唔會一識人就好快知佢同自己唔啱傾?

會呀,有啲人根本你會知同佢嘅思考方式唔同,好難溝通。不過都會試下先。

因為佢地話newage 同外星冇關
話我地令到個post 變左質,所以我地過左嚟依到傾

其實最初入去只係打算講下外星野,點知打左幾十行出嚟又俾人話無source唔知我係咪亂up。後來講下冥想,因為冥想同宇宙有關,又話係newage。

由post1追到7.5,明明外星人,new age靈性所有嘢都係有關連,但去到7.5先無啦啦俾人話offtopic,其實嗰班係咪AI嚟?!
況且講投巴同荷巴又好少出現,而家嗰邊靜哂冇乜進度咁

連登常態黎 傾啲嘢唔啱自己心水
就算關事都會鬧走人 明明New Age 外星人啲嘢就密不可分 係Focus嘅唔同
一係就係New Age範圍太廣

會呀,有啲人根本你會知同佢嘅思考方式唔同,好難溝通。不過都會試下先。

我成日都驚自己武斷得制

其實最初入去只係打算講下外星野,點知打左幾十行出嚟又俾人話無source唔知我係咪亂up。後來講下冥想,因為冥想同宇宙有關,又話係newage。

由post1追到7.5,明明外星人,new age靈性所有嘢都係有關連,但去到7.5先無啦啦俾人話offtopic,其實嗰班係咪AI嚟?!
況且講投巴同荷巴又好少出現,而家嗰邊靜哂冇乜進度咁

連登常態黎 傾啲嘢唔啱自己心水
就算關事都會鬧走人 明明New Age 外星人啲嘢就密不可分 係Focus嘅唔同
一係就係New Age範圍太廣

我覺得有D似所有學科到最後都係哲學
所有神秘嘢到最後都係newage

有冇巴絲打可以推介下去搵邊到師傅學靈氣?

GOOGLE 左幾個都好似好流咁

都係嗰句,小心啲揀

就係唔識揀
其實都唔係第一次嫁啦,Ta 絲你去到中段都會見到我唔小心認唔住同佢地理論過,好多負能量

我果陣就知遲早要轉post, 都係果句,大家expectation 唔同, 但我好開心果個post 變左一個方舟,集中左一班人過黎, 因為我都想跟大家學野同交流。

Ta 絲你睇到咁上下會見到誠實絲出黎開左個topuc 講外星轉世,之後到post 7就好多人去左做前世催眠。

其實投巴荷巴唔講野係因為兩個原因,跟據佢地講既野:
1. 佢地組織開始小心資訊發放,因為'人'加強左資訊封閉方面既工作

2. 投巴一次會面既經歷,呢個好精彩,我唔劇透

3. 有巴打主動嘗試接觸'人' , 結果投巴荷巴覺得講太多反而會令我地有危險

咁後來見到有空檔,咪講返靈性話題,盡量吸引下有緣接觸既人,不過我都知遲早要逃走
其實都唔係第一次嫁啦,Ta 絲你去到中段都會見到我唔小心認唔住同佢地理論過,好多負能量

我果陣就知遲早要轉post, 都係果句,大家expectation 唔同, 但我好開心果個post 變左一個方舟,集中左一班人過黎, 因為我都想跟大家學野同交流。

Ta 絲你睇到咁上下會見到誠實絲出黎開左個topuc 講外星轉世,之後到post 7就好多人去左做前世催眠。

其實投巴荷巴唔講野係因為兩個原因,跟據佢地講既野:
1. 佢地組織開始小心資訊發放,因為'人'加強左資訊封閉方面既工作

2. 投巴一次會面既經歷,呢個好精彩,我唔劇透

3. 有巴打主動嘗試接觸'人' , 結果投巴荷巴覺得講太多反而會令我地有危險

咁後來見到有空檔,咪講返靈性話題,盡量吸引下有緣接觸既人,不過我都知遲早要逃走

第三點非常認同
其實我覺得newage 呢邊都有呢種危險性
各位有興趣嘅朋友睇咗呢度D巴絲介紹嘅書先,修下心先,個機會到時真係話嚟就嚟,欲速則不達,有問題上嚟問都仲得呀

我成日都驚自己武斷得制

我都會,真係頭幾句就知

接觸左外星轉世概念之後會諗原來大家真係兩個世界既人 , 有好多人mindset 係非常特別,我成日接觸到一般人覺得好怪既人,我會知佢地思考模式,溝通到不過唔enjoy 個過程

不過傷害就受左好多

所以有佢道理,你幫我證實左啲資料

我最唔鍾意見到D困住嘅動物

我女友本身好憎貓,佢亦係好缺愛既人,本身家庭環境好複雜,每個人都對佢好差。

後來同我一齊之後,我盡力解佢心結,而家好L 鐘意貓,不過口裡說不

講起困住既動物。。

愈大愈唔鐘意行金魚街,會諗如果有咩事發生我會救埋佢地

我女友本身好憎貓,佢亦係好缺愛既人,本身家庭環境好複雜,每個人都對佢好差。

後來同我一齊之後,我盡力解佢心結,而家好L 鐘意貓,不過口裡說不

講起困住既動物。。

我撚兩撚d 貓,成身出風蘭
痕到跳舞

學校見到d 咁既野

學校見到d 咁既野

你又唔驚自爆啦?

講起困住既動物。。

諗起細個唔識性 係屋企玩死啲昆蟲同金魚 好大罪疚感 好想養下貓 但係父母係反對養動物

講起困住既動物。。

我撚兩撚d 貓,成身出風蘭
痕到跳舞

我都對貓毛敏感,會不停流眼水,但之前養開就無事,玩完貓記得洗手啊

學校見到d 咁既野

你又唔驚自爆啦?

冇咁易既
btw, 真心想問

講起困住既動物。。

諗起細個唔識性 係屋企玩死啲昆蟲同金魚 好大罪疚感 好想養下貓 但係父母係反對養動物

我有一次真係嚇親,屋企地下近門口無端端有隻唔知乜嘢昆蟲嘅屍體,咁我就攞張紙巾執起佢啦,佢傳咗D強大嘅負能量過嚟,由我隻手度傳上嚟,好似衝擊波咁。嗰次係唯一一次咁勁。唔係我整死佢的

講起困住既動物。。

祝福佢地,細個唔識性難免會做呢d 野,我都做過類似既野,誠心諗住呢d 事,講sorry, please forgive me, thank you, I love you. 這是荷歐波諾波諾的清洗法,清洗既係自己既內心。同時原諒自己,無人是完美的。

根據靈極限一書,來自hawaii 既'荷歐波諾波諾'係講,想解決呢個世界既問題,首先要由自己開始做清理,因為呢個世界係你自己既投射,所有發生既野你都有責任。神奇地,賽斯講既意識投射實相exactly 一樣。而佛教就講萬法唯心。所以而家我都努力做荷歐波諾波諾,某d 方面見到明顯轉變,自己有d 野都慢慢舒服返。特別係清理過以前對我差既人之後,慢慢放低左。

對於各位巴絲內心既傷痛經歷,我地見到呢個世界所以令我地傷心難過既事,我地一齊對自己內心講一句,sorry , please forgive me, thank you, I love you all.

講起困住既動物。。

祝福佢地,細個唔識性難免會做呢d 野,我都做過類似既野,誠心諗住呢d 事,講sorry, please forgive me, thank you, I love you. 這是荷歐波諾波諾的清洗法,清洗既係自己既內心。同時原諒自己,無人是完美的。

根據靈極限一書,來自hawaii 既'荷歐波諾波諾'係講,想解決呢個世界既問題,首先要由自己開始做清理,因為呢個世界係你自己既投射,所有發生既野你都有責任。神奇地,賽斯講既意識投射實相exactly 一樣。而佛教就講萬法唯心。所以而家我都努力做荷歐波諾波諾,某d 方面見到明顯轉變,自己有d 野都慢慢舒服返。特別係清理過以前對我差既人之後,慢慢放低左。

對於各位巴絲內心既傷痛經歷,我地見到呢個世界所以令我地傷心難過既事,我地一齊對自己內心講一句,sorry , please forgive me, thank you, I love you all.

我都有依本書
不過之前對依本書好反感,因為個死肥佬有份寫 覺得佢只係一個貪錢同呃飯食既人
但係佛教既有個法師冇啦啦youtube 有段視頻又朝講依個療法。
我又對依套野先有返d 改觀

講起困住既動物。。

我有一次真係嚇親,屋企地下近門口無端端有隻唔知乜嘢昆蟲嘅屍體,咁我就攞張紙巾執起佢啦,佢傳咗D強大嘅負能量過嚟,由我隻手度傳上嚟,好似衝擊波咁。嗰次係唯一一次咁勁。唔係我整死佢的

我印象好深刻,細細個個時
放左隻螳螂同草猛一齊
點知。。。 過左一陣睇, 螳螂食左草猛個頭
仲將個樽係地下係咁碌嚟碌去

我都有依本書
不過之前對依本書好反感,因為個死肥佬有份寫 覺得佢只係一個貪錢同呃飯食既人
但係佛教既有個法師冇啦啦youtube 有段視頻又朝講依個療法。

我係見到荷巴個名咁特別先search 黎睇下
我唔了writers背景,邊個係死肥佬
我淨係知修藍博士,本書就係話佢透過清理自己,醫好左一個病房既精神病人。

雖然我未做到呢個地步,但屋企人少左衝突是真的,呢排客廳有人大聲講野終於係因為講笑而唔係嘈交。

我都有依本書

我淨係知修藍博士,本書就係話佢透過清理自己,醫好左一個病房既精神病人。

雖然我未做到呢個地步,但屋企人少左衝突是真的,呢排客廳有人大聲講野終於係因為講笑而唔係嘈交。

你地講嘅書有唔少我都冇睇過,冇感應或個感應唔係好嗰啲我就唔睇,聽你地咁講其實個個講嘅都幾似

我都有依本書

有個肥佬同修藍一齊寫
我feel 到個肥佬係我好反感
我直覺都算幾準一向
知道邊d 人好鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞