有無new age巴打入黎傾下計?

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
如果你地真係想現真身出嚟傾計又好乜都好,我諗要搵個人放個google form 又好,臨時telegram user name 又好,有興趣嘅先聯絡呢個人,是但send 張相畀佢話自己係邊個呀,會員number 呀咁,再喺呢度send 番同一張相證明。譬如摩西會清楚邊個打邊個,filter 咗啲 走。

好阿!!有興趣!
窮人係咪冇資格覺醒,催眠又話幾千蚊,上堂又要幾千蚊,買書買水晶又要$
靈力提升醒覺要用錢嚟換 其實係咪反智
雖然呢個係物質世界,但唔合理嘅價錢先係最大問題

同埋想講講外星人post,已經變曬質,本來諗住一班有興趣討論嘅人分享下交流下,但越睇越獨裁,其他人講嘅嘢等於廢話 又話人離題又話人冇證據 變咗得幾個巴打嘅主場 真係變到好似邪教咁

利申 自己係神秘學,陰謀論,外星人,ufo,new age愛好者
屋企人係new age人 (佢話可以同高我接觸傾計囉訊息,可以落地心同上太空)我見過佢有粒水晶骷顱頭 真係可以傾計

出體唔駛錢,我教你

冇天份 出極都唔得 可唔可以教我,thx

出體唔駛錢,我教你

望手真係有用

望出之後醒左去返現實醒埋點睇

真係咁難遇? 我見係到大家都有,以為好易就有

你到底知唔知因為呢個post聚埋一齊有機咁難得

⼁乛⼀⼀⼁⼁⼀⼀咁樣算唔算

唔係

出體唔駛錢,我教你

望手真係有用

瞓覺出體 清醒合埋眼出體 其實有冇分別

出體唔駛錢,我教你

望手真係有用

瞓覺出體 清醒合埋眼出體 其實有冇分別

訓教
活在當下 呢個地球冇㗎啦 去新地球見啦大家

我都係自學緊 上黎膠流下
我呢排無再嘗試call高我
與其成日懷疑係咪自己心理作用 不如等佢主動搵我

咁分享下我冥想又理解唔到既野啦~

有3次個感覺比較深刻,
第一次,當順住自己既呼吸時腦海浮現左啲唔同顏色既光,同時有好多個幾何圖形不停放大縮細,當我想再睇得深入啲既時候就見到光後面有個黑色人影,但一樣都係不斷放大縮細,之後我慢慢就張開眼結束左呢一次冥想。

第二次,冥想左冇耐,腦海突然間有個畫面,係遠處有間白色既屋,周圍好多植物,有條路可以通去間屋,我又嘗試睇得更深,就睇到好多綠色既植物同地下好多沙,之後想再睇既時候啲畫面就中斷左,我重張開眼起身再回想返剛剛見到既畫面,所以好能夠肯定唔係發夢。

第三次冥想既時候突然感覺好唔舒服,個心有一種好空洞既感覺,之後嘗試觀想自己被光包圍,身體突然感覺到好輕好輕,好似唔需要依賴呼吸咁,但之後太驚,立刻張大隻眼

呢啲畫面全部都係腦海自然浮現,但我解讀唔到係咩
其餘時間既冥想大部分都好平靜,冥想完有種重新出發既感覺

幾何圖形會否係暗示生命之花?因為至少6個幾何圖形都可以喺生命之花搵到。

係做咩㗎?

生命之花聽講可以睇到好多野,而我只睇到一樣。

當每一個人係一個圈,即代表每個人嘅能量都會互相影響,兼且係影響得幾多,每一層能量相繼減少,而每個人都可以直接影響6個人,曾經上佛學講過每一個人自殺,呢個society就會多6個人好大機會自殺。相反來說,即是你每做一件好事,亦應該會多6個人跟隨。

呢樣只係我暫時睇到嘅野。
聽過new age人 同其他預言家講 中國 最後會贏 應該唔係共產黨

講起生命之花
好多個版本都係斷左個外圍的圈,我試過斷開過同按感應,應該係唔會斷開會聚到同交換到能量

聽講過話真正應該係唔會斷開
入得有啲遲 LM

講起生命之花
好多個版本都係斷左個外圍的圈,我試過斷開過同按感應,應該係唔會斷開會聚到同交換到能量

點為之斷開 有冇相
如果你地真係想現真身出嚟傾計又好乜都好,我諗要搵個人放個google form 又好,臨時telegram user name 又好,有興趣嘅先聯絡呢個人,是但send 張相畀佢話自己係邊個呀,會員number 呀咁,再喺呢度send 番同一張相證明。譬如摩西會清楚邊個打邊個,filter 咗啲 走。

好阿!!有興趣!

好呀,我都想。

講起生命之花

點為之斷開 有冇相

呢款係咪斷開

好阿!!有興趣!

好呀,我都想。

有冇巴打係高靈人士 出嚟幫大家開眼
生命之花幅圖我都feel到有d能量

好阿!!有興趣!

好呀,我都想。

呢樣嘢必須由巴打負責,費事有J圖

出體唔駛錢,我教你

望手真係有用

唔多知
我係容易深睡同少發夢,一有夢一係心火上升一係就預知夢,如果知清明夢點發,我一定係瘋狂係夢入面練功
生命之花幅圖我都feel到有d能量

好暈

講起生命之花

咁應該就啱啦,唔斷先係正路

幾何圖形會否係暗示生命之花?因為至少6個幾何圖形都可以喺生命之花搵到。

係做咩㗎?

當每一個人係一個圈,即代表每個人嘅能量都會互相影響,兼且係影響得幾多,每一層能量相繼減少,而每個人都可以直接影響6個人,曾經上佛學講過每一個人自殺,呢個society就會多6個人好大機會自殺。相反來說,即是你每做一件好事,亦應該會多6個人跟隨。

咁樣
https://zh.m.wikipedia.org/wiki/六度分隔理论

係做咩㗎?

咁樣
https://zh.m.wikipedia.org/wiki/六度分隔理论

Ta 絲,好似有解答到被動個個問題

講起生命之花

咁應該就啱啦,唔斷先係正路

我地對唔斷嘅定義係咪一樣?我嘅定義係生命之花嘅圈圈會無限伸延。

Ta 絲,好似有解答到被動個個問題

邊有呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞