有無new age巴打入黎傾下計?

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
E~~~ 我一接通個tg 就有亂energy 入,你地keep peace please
E~~~ 我一接通個tg 就有亂energy 入,你地keep peace please

頭先仲未開
我嗰塊唔係生命之花 係metatron cube

即係咩?

個人認為其實可參考,但唔可以作準,只係相對上比較
可以諗下搵朋友幫你做

脈輪好似火影嘅卓羅

咁其實點先知自己脈輪開左未?
新手上路真係好多疑問

我覺得唔洗諗佢住,你慢慢感受吓接通係點先啦

係做咩㗎?

生命之花聽講可以睇到好多野,而我只睇到一樣。

當每一個人係一個圈,即代表每個人嘅能量都會互相影響,兼且係影響得幾多,每一層能量相繼減少,而每個人都可以直接影響6個人,曾經上佛學講過每一個人自殺,呢個society就會多6個人好大機會自殺。相反來說,即是你每做一件好事,亦應該會多6個人跟隨。

呢樣只係我暫時睇到嘅野。

我當時都有諗過係咪生命之花,不過照你咁講做多啲好事幫到人都無壞啊 其實有時做左好事自己心情都會開心啲,幫到人地幫到自己

有時唔做個心會唔舒服㖭
窮人係咪冇資格覺醒,催眠又話幾千蚊,上堂又要幾千蚊,買書買水晶又要$
靈力提升醒覺要用錢嚟換 其實係咪反智
雖然呢個係物質世界,但唔合理嘅價錢先係最大問題

同埋想講講外星人post,已經變曬質,本來諗住一班有興趣討論嘅人分享下交流下,但越睇越獨裁,其他人講嘅嘢等於廢話 又話人離題又話人冇證據 變咗得幾個巴打嘅主場 真係變到好似邪教咁

利申 自己係神秘學,陰謀論,外星人,ufo,new age愛好者
屋企人係new age人 (佢話可以同高我接觸傾計囉訊息,可以落地心同上太空)我見過佢有粒水晶骷顱頭 真係可以傾計

出體唔駛錢,我教你

有冇巴絲打試過瞓係度冥想?
其實冥想係咪一定要做指定既姿勢

我其實都係瞓係度冥想,因為坐係度個能量旋渦太勁,會好暈

👍👍👍👍👍

👍👍👍👍👍

其實冥想無話一定要咩姿勢,最緊要舒服同專注。
各位巴打絲打你地好。
本身我無開lihkg既ac
但因為呢個post而開左。

我對newage及靈性修行等有興趣
但我發現我食緊既藥可能係抑壓我對外界既反應(抑鬱/安眠)
我一唔食藥 我可以容易d打坐時感受到
(難以形容, 但會聽到聲, 見到白光)
但我唔食藥會好辛苦(心跳快, 暈)
唔知大家有咩建議?
各位巴打絲打你地好。

唔知大家有咩建議?

藥你要繼續食,呢一步其實你可以由睇書開始靈修,慢慢好d可以食少d藥嘅時候再冥想打坐。
各位巴打絲打你地好。

唔知大家有咩建議?

藥你要繼續食,呢一步其實你可以由睇書開始靈修,慢慢好d可以食少d藥嘅時候再冥想打坐。

睇書會唔會有咩限制?
之前post 大家講過既都可以?
(怕一開始睇太深, 反而走錯路)
最後感謝巴打回覆
如果你地真係想現真身出嚟傾計又好乜都好,我諗要搵個人放個google form 又好,臨時telegram user name 又好,有興趣嘅先聯絡呢個人,是但send 張相畀佢話自己係邊個呀,會員number 呀咁,再喺呢度send 番同一張相證明。譬如摩西會清楚邊個打邊個,filter 咗啲 走。

好阿!!有興趣!

https://t.me/lihkgnewage
有興趣嘅人,可以搵我,然後影張寫住自己username嘅相比我,再喺尼度send番出嚟證明自己。

各位巴打絲打你地好。

唔知大家有咩建議?

睇書會唔會有咩限制?
之前post 大家講過既都可以?
(怕一開始睇太深, 反而走錯路)
最後感謝巴打回覆

睇書都係睇返人地的經驗
不過有時d野都係要自己領悟到先至明
如果你地真係想現真身出嚟傾計又好乜都好,我諗要搵個人放個google form 又好,臨時telegram user name 又好,有興趣嘅先聯絡呢個人,是但send 張相畀佢話自己係邊個呀,會員number 呀咁,再喺呢度send 番同一張相證明。譬如摩西會清楚邊個打邊個,filter 咗啲 走。

好阿!!有興趣!

好呀,我都想。

我有興趣
有邪念嘅人,你嘅邪念係會散發出嚟嘅,唔好以為冇人知。你喺呢度見到咁多有正念嘅人,就嚟呢度搞搞陣。連登有其他地方啱你,你都係返去嗰度啦。你喺呢度唔會得到你要嘅嘢。 快D走!!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞