有無new age巴打入黎傾下計?

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
有邪念嘅人,你嘅邪念係會散發出嚟嘅,唔好以為冇人知。你喺呢度見到咁多有正念嘅人,就嚟呢度搞搞陣。連登有其他地方啱你,你都係返去嗰度啦。你喺呢度唔會得到你要嘅嘢。 快D走!!!!!

ta絲感覺到啲野?

我其實都係瞓係度冥想,因為坐係度個能量旋渦太勁,會好暈

👍👍👍👍👍

其實冥想無話一定要咩姿勢,最緊要舒服同專注。

最緊要唔好瞓著
有邪念嘅人,你嘅邪念係會散發出嚟嘅,唔好以為冇人知。你喺呢度見到咁多有正念嘅人,就嚟呢度搞搞陣。連登有其他地方啱你,你都係返去嗰度啦。你喺呢度唔會得到你要嘅嘢。 快D走!!!!!

ta絲感覺到啲野?

係好憤怒
佛都有火

ta絲感覺到啲野?

係好憤怒
佛都有火

推算番時間 感覺唔到都估到Ta絲講緊邊個

琴晚出左去誠品買左源場 冥想 尋找內心的鑽石
本身諗住去花市 最後驚太多人逼死無去到

我唔可以再睇咁多日劇韓劇
搞到無哂時間睇書同做自己野

ta絲感覺到啲野?

係好憤怒
佛都有火

未必
希望你地識得自重
今日去借返本哲道行者先
今日去借返本哲道行者先

建議你去曬下太陽
今日去借返本哲道行者先

建議你去曬下太陽

今日行山,yeah

係,呢期興newage就一鍋風開網台,一鍋風參加訓練班,根本佢地連一切萬有係乜都未知就話學newage

當你真係好有心學 學咗一排但少少感覺都冇 真係好sad
時辰未到唔通死嗰日先到咩
可能我負能量上腦 求屌醒

有負能量好正常,我初初接觸Newage都有呢種反彈,只要你捱過呢期就成功
同負能量做朋友,睇清楚佢點運作,之後同佢講拜拜,呢個都係靈修step,呢方面奧修有好多書講呢樣野,之後先開始睇零極限,reset自己

反彈堅係真,不過捱左三年

係,呢期興newage就一鍋風開網台,一鍋風參加訓練班,根本佢地連一切萬有係乜都未知就話學newage

當你真係好有心學 學咗一排但少少感覺都冇 真係好sad
時辰未到唔通死嗰日先到咩
可能我負能量上腦 求屌醒

有負能量好正常,我初初接觸Newage都有呢種反彈,只要你捱過呢期就成功
同負能量做朋友,睇清楚佢點運作,之後同佢講拜拜,呢個都係靈修step,呢方面奧修有好多書講呢樣野,之後先開始睇零極限,reset自己

Thank you 喵巴
希望你地識得自重

我申請左咋
搞到有啲淆底唔敢入
生命之花幅圖我都feel到有d能量

晏少少比光之語大家睇,能量仲勁

ta絲感覺到啲野?

係好憤怒
佛都有火

我估唔到係邊個

btw返工放工返到屋企其實都冇幾多時間可以睇書
成日覺得時間唔夠用
Dolly 絲,見字請爭取去曬太陽
各位今日都去曬下太陽啦

邊個

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞