有無new age巴打入黎傾下計?

1001 回覆
19 Like 5 Dislike

Ta 絲,好似有解答到被動個個問題

邊有呀

乜都接受個時,好似乜都冇所謂
但係其實唔係咁,要有返自己既本質
要知自己唔係人點自己就點
有時要識say no

邊有呀

有時要識say no

你畀個機會李天命啦好嘛
如果你地真係想現真身出嚟傾計又好乜都好,我諗要搵個人放個google form 又好,臨時telegram user name 又好,有興趣嘅先聯絡呢個人,是但send 張相畀佢話自己係邊個呀,會員number 呀咁,再喺呢度send 番同一張相證明。譬如摩西會清楚邊個打邊個,filter 咗啲 走。

好阿!!有興趣!

好呀,我都想。

呢樣嘢必須由巴打負責,費事有J圖

我可以開,還掂已經溫完書,但係google form嘅程序要點?

好呀,我都想。

我可以開,還掂已經溫完書,但係google form嘅程序要點?

我唔識

邊有呀

有時要識say no

你畀個機會李天命啦好嘛

聽日去圖書館借,依家收左工

好呀,我都想。

正,開始feel 到一切都好順,入緊一條大直路咁

我唔識

跟著一定要約喺人多嘅公眾地方

我唔識

跟著一定要約喺人多嘅公眾地方

好期待,聽下各位前輩巴絲分享
如果你地真係想現真身出嚟傾計又好乜都好,我諗要搵個人放個google form 又好,臨時telegram user name 又好,有興趣嘅先聯絡呢個人,是但send 張相畀佢話自己係邊個呀,會員number 呀咁,再喺呢度send 番同一張相證明。譬如摩西會清楚邊個打邊個,filter 咗啲 走。

好阿!!有興趣!

https://t.me/lihkgnewage
有興趣嘅人,可以搵我,然後影張寫住自己username嘅相比我,再喺尼度send番出嚟證明自己。

講起生命之花
好多個版本都係斷左個外圍的圈,我試過斷開過同按感應,應該係唔會斷開會聚到同交換到能量

聽講過話真正應該係唔會斷開

咁應該就啱啦,唔斷先係正路

我地對唔斷嘅定義係咪一樣?我嘅定義係生命之花嘅圈圈會無限伸延。

無論點砌法,最基本的原則係一條線係一個circle, 唔係arc, 無論生命之花又好,太極又好,都係由一個最基本完整的圓開始

收到

wow~yeah

幾何圖形會否係暗示生命之花?因為至少6個幾何圖形都可以喺生命之花搵到。

係做咩㗎?

生命之花聽講可以睇到好多野,而我只睇到一樣。

當每一個人係一個圈,即代表每個人嘅能量都會互相影響,兼且係影響得幾多,每一層能量相繼減少,而每個人都可以直接影響6個人,曾經上佛學講過每一個人自殺,呢個society就會多6個人好大機會自殺。相反來說,即是你每做一件好事,亦應該會多6個人跟隨。

呢樣只係我暫時睇到嘅野。

我當時都有諗過係咪生命之花,不過照你咁講做多啲好事幫到人都無壞啊 其實有時做左好事自己心情都會開心啲,幫到人地幫到自己

accepted

做問卷嗰啲唔準

個人認為其實可參考,但唔可以作準,只係相對上比較
可以諗下搵朋友幫你做

脈輪好似火影嘅卓羅

咁其實點先知自己脈輪開左未?
新手上路真係好多疑問
我嗰塊唔係生命之花 係metatron cube

doctor who

doctor who

ok

邊有呀

有時要識say no

你畀個機會李天命啦好嘛

呢個我經歷過
有d野自己一直介意 表面上好似無所謂 忍你啦
直到有一次感情爆發 講曬心入面的感受出黎
跟住發現原來自己都有不足

有時要識say no

你畀個機會李天命啦好嘛

呢個我經歷過

好常見嘅

有時要識say no

你畀個機會李天命啦好嘛

呢個我經歷過

我係忍住
聖人mode
一爆,想斬人咁款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞